in ,

VAŠIH 9 NAVIKA OSIGURAĆE SIGURAN PUT DO VEČNE LJUBAVI

Konačno je ispitano šta to srećne parove razlikuje od onih manje srećnih, a u pitanju su određene navike. Pojedini parovi su usvojili određene navike zbog kojih će ostati zajedno do kraja života.

Ove navike razlikuju srećne parove od onih koji to nisu:

9. Odlaze na spavanje u isto vreme

Studije su pokazale kako su srećniji i bliskiji oni parovi koji imaju usklađene biloške ritmove. Što je i normalno jer se ne događaju situacije da se njemu već jede ručak kada ste vi tek izvukli iz kreveta i poželeli da popijete jutarnju kafu, jedno 5 sati nakon njega.

8. Kažu “volim te” bezbroj puta u toku dana

Vi znate da on voli vas, zna i on da i vi volite njega, ali svejedno je lepo i zdravo za vezu to uvek iznova čuti.

7. I dalje imaju samo svoje vreme

Ne morate voleti iste stvari niti iste ljude. Svako treba da ima vremena samo za sebe i stvari koje ga ispunjavaju. Zapostavite li sebe, s vremenom ćete neminovno postati frustrirani i ogorčeni, baš kao i vaš partner, a to je daleko od poželjnog za dugu i srećnu vezu.

6. Stalno se dodiruju

Ne morate visiti stalno jedno po drugome. Upravo su maleni dodiri oni koji razvijaju intimnost. Držanje za ruku, maženje, uklanjanje trepavice s njegovog obraza… I obični dodiri vas itekako mogu zbližiti.

5. Razgovaraju o apsolutno svemu

O bitnim stvarima i onim nebitnim. O planiranju sutrašnjeg dana, o izložbi koju žele da posete, o omiljenim filmovima i pesmama, o tome kako žele da im život izgleda za deset godina…

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. NOVEMBAR 2020: NEMA POTREBE DA OPTEREĆUJETE VOLJENU OSOBU NOVIM PLANOVIMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. NOVEMBAR 2020: MOŽETE SE ODLUČITI ZA ULAZAK U VEZU SA OSOBOM O KOJOJ RAZMIŠLJATE IZVESNO VREME