in

VELIKA SRAMOTA U ZVEZDAMA GRANDA: REKAO ŽIRIJU KAKO IMA ABDEST I DA JE IMAO VIŠE LJUDI NA NASTUPU NEGO KARLEUŠA, MARIJA GA OTJERALA SA SCENE, KADRA PORUČIO SELAM

Nakon što je pre nekoliko godina, pred samo finale, ispao iz najgledanijeg show programa u BIH – ZMBT, kojeg emituje Hayat i Elvin Kadrić iz Sarajeva, je kao i mnogi ‘profesionalni’ takmičari, odlučio okušati sreću u Srbiji.

Tada, na ZMBT, Kadrić je napravio skandal sa svojim ponašanjem i istjeran je iz showa. Vidno povređen, o ZMBT je govorio sve najgore a sada, nakon nekoliko godina, uradio je isto, samo u Zvezdama Granda, verovatno misleći kako je tada oštećen.

No ovdje je napravio još veći skandal, sve dok Šerifovićka nije poludela i istjerala ga iz showa jer je Karleuši rekao da je na njegovom nastupu bilo više raje nego na njenom!???

Sa druge strane, žiri showa koji je ‘najgledaniji’ čine pjevači koji u emisiji, ni manje, ni više – puše, dakle, zapale cigaru, dižu noge na sto, vrijeđaju takmičare na razne načine, i izgovaraju riječi poput ‘zajeban’, ‘jebem ti’ i tako dalje.

U prilog tome, bez obzira kakav takmičar bio, ide i ovaj video i samo ponašanje jedne članice žirija, koja poput takmičara, misli da je bogom dana.

Emitovanje ovakve emisije u prime-time programu ozbiljne televizije, zaista je upitno!

Pogledajte video.

Svađa Kadre i žirija!

Svađa Kadre i žirija!

Posted by Dnevna doza Zvezda Granda on Samstag, 23. Dezember 2017

 

LEDENI ZAVODNIK: VIŠE VOLI DA IMA PAR STABILNIH VEZA NEGO MNOGO PARTNERA

HOROSKOP DREVNIH ASTEKA I INKA: ONI SU PRVI POČELI