in

ŽENA VAGA JE NAJLEPŠA, BIK JE NAJBOLJA, ALI ŽENA U OVOM ZNAKU SVE BACA NA KOLENA

Dok se Vaga smatra najlepšom ženom horoskopa, a žena Bik najboljom partnerkom, pripadnice ovog znaka su najftalnije zavodnice koje muškarce bacaju pod noge.

One osvajaju svojom klasičnom lepotom. Imaju izražene jagodice koje im daju posebnu eleganciju i neodoljiv šarm.

Tipičnu predstavnicu znaka ćete prepoznati po skladnom licu, pomalo mračnim očima i prelepom osmehu, za koji stalno dobija komplimente. One se odlikuju vitkom figurom, naglašenim ramenima i velikom fizičkom izdrživošću.

Ona je u horoskopu Jarac.

Žene u znaku Jarca nije lako osvojiti i ljubav se kod njih sporo rađa. One se ne zaljubljuju lako i nikada se ne predaju emocijama spontano. Kada vole, ili bolje rečeno, kada odluče to da priznaju, to se obično dešava nakon dugog poznanstva sa nekim muškarcem.

Samim tim, kada se vežu za partnera, obično je reč o posebnoj vrsti konekcije- za ceo život. Zanimljivo je da ni vreme ni dugi rastanci ne mogu da poremete njenu ljubav.

Nije lako shvatiti ovu damu, jer ona često i brzo menja raspoloženje i ponašanje. Ona je tip žene koja se plaši zaljubljivanja u pogrešnu osobu. Kada se napokon desi da nađe onog pravog, ona postaje odani partner sa jakim emocijama.

Imajte na umu: sve pamti, ništa nikada ne zaboravlja!

Najbolje se slaže sa: Ribama, Vodolijama, Bikovima, Devicama. Sa Rakovima ima dosta naporan odnos, ili sjajan ili katastrofalan. Privlače je Vage i Škorpije.

Najčešće profesije: pisac, slikar, profesor, prevodilac, privatni preduzetnik, trgovac nekretninama, dizajner nakita, modni kretaor.

Bolesti od kojih najčešće boluje: problemi sa kostima, srcem i pritiskom, bolovi u kičmi, neurovegetativne smetnje, melanholija, anemija.

Najsrećniji dan: Subota
Broj: 10

Boja: teget, srebrnosiva, ciklama, boja crnog vina, sve varijante crne, boja leda, boja slonovače
Drago kamenje: oniks, granat, tirkiz
Omiljeni odevni predmet: kimono, elegantni kompleti, uglavnom sa pantalonama, crna haljina, veliki svileni šal.

Da li znate pred kim stojite? Budite sigurni da ćete uskoro i dobrovoljno kleknuti, kada budete shvatili o kakvoj se dami radi. Ono što bi svakom prosečnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će izneti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati da li ste je uopšte dostojni. Ako zaključi da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav goreti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorele. Održavaće je plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenja.

Sa njom svaki dan neosetno postajete sve bolji i bolji, dok jednog dana ne shvatite da ste od krastave žabe izrasli u princa koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe. Ona je to znala dok ste jos bili žaba, a koliko se dama usudjuje da voli jednog žapca? Vidite li da njena mašta ne priznaje nerealne fantazije, jer ona uvek zna krajnji ishod stvari. Sve što traži od vas je da pokažate karakter i istrajnost , a ona će vam rado dati primer. Kao majka je stroga ali pravedna. Deca će joj jednog dana jako dobro vladati sobom i svetom oko sebe.

Spremna je da uradi sve što je u njenoj moći za partnera, ali on mora zadovoljavati njene potrebe. Ona voli da bude zauzeta poslom i život shvata veoma ozbiljno. Ona izuzetno zna da se brine o sebi i da bude samostalna – ima svoj stil i klasu oblačenja, pedantna je, čista i pomalo formalna. Ova žena voli da dobija komplimente od čoveka kojeg voli….

Iako se gospođa Jarac plaši zaljubljivanja, to je ne zaustavlja od toga da se često zaljubljuje. Njena spoljna rezervisanost sakriva duboka osećanja i emocije koje ona čuva za muškarca kojeg će smatrati posebnim. U suštini, ova žena se plaši da bude odbijena ili ismejana i zato joj je potrebno da bude sigurna u ljubav pre nego što sebe totalno pokloni nekome. Ponekad pri nedostatku samouverenosti, ona izgleda oprezna u trenucima kada to ne bi trebala da bude i dešava joj se da izgubi nekoga kome je naklonjena, samo zato što je sklona da ispoljava pogrešne signale.

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku, iako imaju problema da pokažu svoja prava osećanja, spadaju u veoma emocionalne osobe i često padaju u duga, tamna neraspoloženja. Ona je vaspitana tako da ne zapostavlja svoje obaveze i ne zadržava se mnogo na prošlosti – ona uči iz svojih grešaka i korača napred kroz život. Mrzi neiskrenost iz dna duše, pogotovo u ljubavnim vezama, ako oseti da se ljubav gasi i da je veza pri kraju, neće se puno zadržavati pokušavanjem da je produži – život je prekratak za to.

NI JEDAN MUŠKARAC NA PLANETI NE MOŽE ODOLETI ČARIMA OVOG ZNAKA

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. OKTOBAR 2019: PAZITE SE, MOGUĆE JE I DA ĆETE OČEKIVANJIMA I ZAMISLIMA OTIĆI PREDALEKO