in ,

10 NEUGODNIH ZNAKOVA DA POSTAJEŠ OSOBA KOJA I TREBAŠ BITI

10. Činiš ono što želiš i osjećaš se pomalo izolirano od drugih

Kako sve više zreliš, tako sve više možeš nositi iskustva života sama i osjećaš da ne želiš biti nečiji teret. Sve češće, možeš sa sigurnošću reći: „ja to mogu“, onima koji ti ponude svoju pomoć. Sve više se osjećaš usamljeno i izolirano, ali u isto vrijeme osjećaš se ponosnom, jakom i neovisnom.

9. Osvještavaš da imaš neke probleme sama sa sobom

Sada točno znaš da imaš problema koje moraš sama nadvladati; bilo da su to nelagode prouzrokovane tjeskobom, promjene raspoloženja, nepovjerenje, ili bilo što drugo što ometa tvoju dobrobit. Ti sada lako priznaješ da su tu, da ih treba riješiti i da su sve to potpuno prirodni dijelovi života koje ćeš sama prevladati.

8. Imaš snažnu želju da odsiječeš neke nepotrebne odnose

Kako vrijeme prolazi, osjetiti ćeš da imaš u životu puno poznanika, ali malo prijatelja. Pomalo počinješ sumnjati u svoje odnose s drugim ljudima; počinješ shvaćati tko je pravi, a tko nije, tko želi ostati ili obrnuto. Osjetiti češ i razočarenje i krivnju i tugu prema nekim pojedincima koje trebaš otpustiti iz života, ali si ipak dovoljno hrabra prekinuti odnose koji su nezdravi i koji emocionalno zlostavljaju tvoju nutrinu.

7. Sve ti je teže vjerovati ljudima

Ne samo zato što si selektirala prijatelje u svom životu, već zato što više ne padaš na tuđa sr… Previše si puta bila razočarana, izigrana tuđim obećanjima koji nikada nisu ispunjena i shvatila si kako stvarni svijet funkcionira. No, nakon što neki ljudi steknu potpuno povjerenje , ti ćeš i biti lojalna prijateljica i učinit češ sve da održiš i zadržiš odnose.

6. Često pomisliš kako ti je život postao dosadan

Teško je osjećati se potpuno zadovoljna svojim životom, uvijek postoji nešto više što bi željela postići. Ali čar je u tome, da ti možeš postići sve što želiš, jer od sada kada si neke stvari promijenila, tvoj ti se život čini „dosadnim“ samo zato što sve manje imaš nepotrebne drame u svom života-što je opet nešto na što bi trebala biti jako ponosna.

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JULI 209: DANAS ĆE PUTEVI LJUBAVI BIĆE OTVORENI SVIMA

AKO SE OSJEĆAŠ USAMLJENOM: OVO JE ZA ŽENU KOJA SE SMIJEŠI TOKOM DANA, A PLAČE PRIJE SPAVANJA