in

5 KORAKA KOJI ĆE TEBE OSLOBODITI OD LJUBOMORE A NJEGA TOTALNO IZLUDETI

Ovi saveti i trikovi će ga izludeti. Ali, budi oprezna: ovo je opasna igra. Svejedno je li to nakon prekida ili smo tek nekoga upoznali, a on nam daje razlog da budemo ljubomorne – sigurno ti je poznat osećaj kad želimo preokrenuti igru u našu korist i NJEGA napraviti ljubomornim. Bilo bi lepše razgovarati o problemu, ali to nije uvek moguće, a ponekad nije dovoljno.

5 koraka koji će tebe osloboditi ljubomore – a njega totalno ga izludeti…

5. Opusti se i uživaj!

I to u apsolutno svemu! Priušti sve što ti čini dobro i od čega ćeš se sjajno osećati! Nova frizura, vikend izvan grada, ludi provod s frendicama: ako ćeš biti sretna, to će osetiti (svejedno vidi li fotke na Facebooku ili uživo) – i to će delovati privlačno. Budi svesna svog cool zračenja te se stalno podsećaj kako si TI ta koja je odlučila uzeti uzde u svoje ruke. Sada ti vodiš igru!

4. Ponašaj se nenapadno na društvenim mrežama

U svom malom osvetničkom planu takođe igra značajnu ulogu što, kako i kada ćeš postati na društvene mreže. Oprez – velika je opasnost da ćeš preterati. Ključ uspeha je u tome da se neprimetno ponašaš na Facebooku, Instagramu & Co. – dakle, nemoj postati ništa više ili manje nego inače. Osim toga, fotke na kojima uživaš trebaju izgledati kao da su „slučajno“ snimljene – nikako ne napadno. Ako odeš na put – nemoj odgovarati na komentare, pitanja i slično – kako ne bi izgledalo da ti je tamo dosadno i da imaš vremena odgovarati na svaki komentar.

3. Prava tehnika odgovaranja

Ovde vredi sasvim suprotna taktika nego kod društvenih medija: iznenadi ga odgovorima koji su drugačiji nego obično. Ako inače odgovaraš brzo i dugačkim rečenicama, potom sada dugo nemoj odgovarati te piši kratke odgovore. Ako se on javi,budi iskrena i nemoj se libiti prekinuti razgovor ako ne postavi neko bitno pitanje. Ali redovno se javljaj – ali ne previše često!

2. Zabavljaj se!

To je najvažnije! Sve tmurne misli koje ti se vrzmaju glavom teraju te u bed. Nikako nemoj dopustiti da tvoja sreća zavisi od druge osobe! Izađi, zabavi se, uživaj, guštaj u svemu što ti odgovara – biće ti bolje!

1. Postavi deadline

Činjenica je da – ako si odlučila igrati ovu igru s njim – nešto ne štima kako bi trebalo. Moraš dobro razmisliti o svojoj vezi s njim. Ako te neka osoba svojim ponašanjem ne čini sretnom – možda je onda vreme da kreneš dalje. Postavi točno određeni rok do kojeg ćeš čekati hoće li se stvari poboljšati. Ako neće – vreme je za novu stranicu u životu…

NUMEROLOGIJA OTKRIVA DA LI STE JEDNO ZA DRUGO: EVO KAKO DA UZ POMOĆ NJE PRONAĐETE SRODNU DUŠU

RIALDA PRVI PUT O RAZVODU: POKAJALA SAM SE, PET GODINA NIJE MALO! ISTINA OD ČIJEG NOVCA GRADIM KARIJERU!