in

6 ZNAKOVA HOROSKOPA KOJI IMAJU NAJVIŠE SREĆE U LJUBAVI

Zvezde su uredile da neki horoskopski znakovi imaju više uspeha u pronalaženju idealnog partnera.Svi mi imamo prijatelje koji biraju partnere koji im ne odgovaraju ili nisu dobri za njih.

Sa druge strane, imamo i one čiji je partner fin, pažljiv i ophodi se prema njima sa poštovanjem. Neki horoskopski znaci su posebno srećni u ljubavi. Evo kojim znakovima horoskopa su zvezde posebno naklonjene kada je reč o romansi i izboru partnera.

6. Jarac

Iako su Jarčevi poznati po tome što su oprezni, oni izgleda imaju šesto čulo kada se radi o ljubavi. Oni proučavaju ljude i mogu da naprave razliku između osobe koja se pretvara da je fina i one koja je zaista fina. Jarčevi imaju uvrnut smisao za humor i žele da to ima i njihov partner. Uz sebe hoće nekoga ko će ih podržati u vreme krize, ko će moći da ih nasmeje i s kim će moći da provedu kvalitetno vreme. Kada Jarac bira, on bira mudro.

5. Ribe


Romantika i ljubav su na vrhu liste prioriteta za Ribe. I one se oslanjaju na instinkt koji im nepogrešivo govori ko će im pružiti ljubav. Ovaj znak zodijaka je intuitivan i ime da vidi ispod površine. Kada se Ribe oslone na svoj unutrašnji glas, umeju da izaberu savršenog partnera za sebe. Sa druge strane, kada zanemare instinkt i slušaju savete drugih ljudi, najčešće pogreše u izboru.

4. Devica


Device imaju odličan ukus kada je odabir partnera u pitanju, ali ne zato što imaju sreće. One su radile na svojim sposobnostima koje im omogućavaju da nađu najbolju osobu za sebe. Device su senzitivne, pametne i uče iz svojih grešaka. One prate svoje srce i imaju sve činjenice, a primećuju i mnoge stvari koje drugima promiču. Oni koji su otpočeli vezu sa Devicom obično nisu svesni da je taj početak samo probni period, jer će se ovaj znak zodijaka opustiti i posvetiti tek kad ustanovi da je u tom partneru pronašao sve što traži.

PET ZNAKOVA KOJI BAŠ UVIJEK DOBIJU ONO ŠTO ŽELE

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JANUAR 2020: POTREBNA JE OBNOVA ENERGIJE, POSVETITE SE VOLJENIMA