in ,

6 RAZLOGA KOJI DOKAZUJU ZAŠTO JE BOLJE IMATI DOBAR RAZVOD NEGO LOŠ BRAK

Istraživanja su pokazala da se svaki četvrti brak završi razvodom. Iako sve želimo da živimo srećno do kraja života sa bračnim partnerom, to ponekad nije moguće.

Razvod ne znači i prestanak života. U nekim slučajevima, razvod čak može da donese i dobre stvari.

Evo 6 razloga zašto je bolje u miru se razići nego ostati u lošem braku.

6. Imaćete više šansi da upoznate „pravog“

Kada ste u braku, nesvesno izbegavate suprotni pol, a sve iz straha od partnerove ljubomore. Tako propuštate priliku da upoznate mnoge sjajne ljude sa kojima biste mogli da sklopite prijateljstvo.

To nije ni toliko loše, ako živite u srećnom braku, ali ako vasa vaš brak guši, propuštate priliku da upoznate onog „pravog“. Nakon neuspelog braka, šanse da nađete „pravog za sebe“ se povećavaju.

5. Svu energiju možete usmeriti na lični rast i razvoj

Ako ste vremenom prestali da vodite računa o sebi, odrekli se hobija, to znači da ste igubili sebe. Ako se ne osećate lepo u braku, ako osećate da vas partner ne podržava ili sputava, vreme je da promenite nešto.

Vratite se sebi. Svu energiju možete da ulažete u svoje vlastito zadovoljstvo onaj momenat kada izađete iz lošeg braka.

4. Bićete srećnije

Razvodom ćete izgubiti muža, ali ćete dobiti sreću. Istraživanja su pokazala da su razvedeni ljudi mogo srećniji, nego kada su živeli u lošim brakovima.

Možda vam se to sad ne čini tako, ali to je istina. Život je prekratak da biste ga potrošili na osobu koja to ne zaslužuje. I ako vas vaš brak čini nesretnim i neispunjenim, vreme je da mu kažete ‘zbogom’.

Naravno, prvo sledi šok, ali nakon toga dolazi novo poglavlje u vašem životu, a ono, kažu stručnjaci, može biti fantastično.

NAJZAGONETNIJI ZNAK HOROSKOPA KOJI JAKO TEŠKO GRADI STABILNE ODNOSE

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. NOVEMBAR 2019: POTREBA DA ZADATE SEBI KONKRETAN I OPIPLJIV CILJ VAS VODI KROZ OVAJ DAN