in

6 STVARI KOJE ON VOLI ALI TI TO NEĆE NIKADA PRIZNATI

Nisu momci sa druge planete, iako se trude da budu neosetljivi i mačo tipovi. Pronašli smo 6 situacija koje i njiima tope srce koliko i nama, ali naravno da vam to nikada neće priznati.

6. To što je vaše lice prva stvar koju vidi kada se ujutro probudi

Možda su neki frajeri preveliki frajeri da bi to ikada priznali, ali jedna od najdražih stvari ikad im je buđenje uz voljenu osobu. Kada se probudi usred noći, ili ujutro, i vidi vas ušuškanu kraj sebe, odmah mu je toplo oko srca.

5. Ponašanje zbog kojeg se i zaljubio u vas

Bilo da ga na to podsetite nekom svojom ludorijom, ili simpatičnom porukom, ili izjavom koji će samo on shvatiti i baš niko drugi. I kada se uvek iznova priseti onih početaka veze i čime ste ga osvojili. I kada ga podsetite koliko mu je drago što vas ima.

4. Kada vidi koliko se dobro slažete s njegovima

Zapravo, generalno kada vidi da ste se odlično s njegovom porodicom i prijateljima. Jer poslednje što želi je da bude u vezi s devojkom koja će stalno kontrirati njegovim najbližim i gledati ih ispod oka.

3. Kada mu skuvate omiljeno jelo bez neke posebne prilike

Jer najbolji put do njegovog srca je kroz želudac. A frajerima je verojatno jedna od najdražih stvari da dođu kući nakon napornog dana i pojedu nešto što obožaju i što ste napravili specijalno za njega.

2. Kada mu sitnicom pokažete da uvek mislite na njega

Bez ikakvog posebnog povoda… ali i to mu znači mnogo jer mu pokazuje da mislite na njega i onda kada nije pored vas.

1. Kada brinete o njemu kada je prehlađen

Ima temperaturu, sve ga boli, i neprestano kuka kako nema ni snage ni volje ni za šta. Ali mu je dovoljno dobro da primeti kako ste očistili ceo stan, skupili njegove prljave maramice i skuvali mu čaj. Da nije tako slinav, sigurno bi vas odmah poljubio.

NAUKA JE DALA ODGOVOR: EVO KOJI TIPOVI OSOBA NAJČEŠĆE VARAJU PARTNERE

ASTROLOGIJA SAVJETUJE: KOJI NAKIT NOSITI ZA USPJEH U LJUBAVI?