in

ASTROLOGIJA SAVJETUJE: KOJI NAKIT NOSITI ZA USPJEH U LJUBAVI?

Ovan bi trebao nositi srebrne narukvice, Biku najviše odgovara smaragd, Djevica neka na prst stavi prsten od crnog oniksa, a Vaga bakarnu narukvicu…

OVAN

Ovna, po svim zodijačkim pravilima, štite cirkon, dijamant, zlato, rubin. U ovom periodu kada idete na poslovne sastanke, vaše šanse za uspjeh i sreću mogli bi uvećati i tirkiz, oniks, akvamarin i topaz. Za ljubavne susrete isključivo birajte lapis lazuli, biser ili srebrni nakit. Trebalo biste nositi uglavnom narukvice od srebra.

BIK

Vi volite nakit, iako Bikovi djeluju “raskošno” i bez nakita. Smaragd i žad vam najviše odgovaraju. Druge ćete u ovom periodu uvjeriti u ono što hoćete ako nosite zagasite tonove crvenog nakita, mada i poneki granat, a i rozenkvarc može “odigrati” svoje. Vrijeme je za upadljive naušnice, za velike kopče u kosi sa puno štrasa.

BLIZANCI


Vaša mladalačka priroda voli nježne tonove nakita, topaz vam sasvim odgovara, ali ne bi bilo loše da koristite magičnu moć zelenkastog tirkiza za tajne ljubavne sastanke i onog sa više primjesa plavih tonova za poslovne susrete. Biti ćete uvjerljiviji u naplati duga ili da nekoga zavedete s ogrlicom od koralja.

6 STVARI KOJE ON VOLI ALI TI TO NEĆE NIKADA PRIZNATI

4 STVARI NA NAMA KOJE SU NEODOLJIVE SVAKOM MUŠKARCU