in

ASTROLOGIJA SAVJETUJE: KOJI NAKIT NOSITI ZA USPJEH U LJUBAVI?

JARAC

Volite tirkiz, granat, oniks, ali za zavođenje koristite malahit ili žad, bilo koji detalj ili imitaciju ovog kamenja, u svakom slučaju, u zelenoj boji. Ona vam pomaže i kod kontakata sa strancima. Za ljubavne susrete slobodno koristite crveni turmalin ili umjetni biser, djelovat ćete „pitomije”. Za duge poslovne sastanke bilo koju vrstu poludragog kamenja ljubičaste boje.

VODOLIJA

Vaš omiljeni nakit su glomazne narukvice, mogu i od alpake, ili od tigrovog oka, poludragog kamenja i birate obično tirkiz. Slobodno ga nosite, čak i imitaciju, i to u vidu velikih privjesaka, moguće u formi skarabeja. Orijentalne ogrlice u vidu srebrnih privjesaka podići će vam moral i dobro raspoloženje. A za večer, slobodno koralji.

RIBE

Vaša nježna priroda obično voli akvamarin, biser i ametist, i možete slobodno nositi taj nakit uz dosta srebrnih lanaca i narukvica. Uglavnom bi se trebalo orijentirati na ogrlice sa akcentom na zelenim tonovima, kao što je zeleni ili ljubičasti turmalin. Posebno obratite pažnju na cipele sa štrasom ili ukras u podignutoj kosi u tamnoljubičastoj boji.

6 STVARI KOJE ON VOLI ALI TI TO NEĆE NIKADA PRIZNATI

4 STVARI NA NAMA KOJE SU NEODOLJIVE SVAKOM MUŠKARCU