in

DNEVNI HOROSKOP ZA 08. JANUAR 2020: DAN STVOREN ZA MAGIČNE TRENUTKE, ZASTANITE ZA TRENUTAK

Ove srede Merkur pravi sekstil sa Neptunom. Dan je stvoren za magične trenutke. Zastanite na trenutak i pogledajte sliku oko sebe čiji ste i vi deo… I danas je intuicija veoma bitan faktor, te se pritajite i čujte šta vam to vaš glas razuma pokušava da saopšti… Izražena potreba za stvaranjem dobra i širenjem dobre energije, pa će reči koje budete izgovarali imati posebnu važnost danas.
Svako vam dobro želimo.

Ovan


POSAO
Imate loš predosećaj u iščekivanju na nečiji odgovor o poslovnoj saradnji. Dovoljno ste razumni da shodno potrebi pripremite neka dopunska rešenja.
LJUBAV
Posvetite pažnju porodičnim temema, kao i osobi koja ume da deluje pozitivno na vaše raspoloženje. Posebno će vam prijati nečije prisustvo i blizina.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Bik


POSAO
Pokušavate da osmislite nova i korisna rešenja, ali vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da vam se pridruži. Morate da prihvatite neki kompromis.
LJUBAV
Izbegavajte novu porodičnu ili ljubavnu raspravu kojom i dalje ništa bitno ne rešavate. Najbolje se osećate uz osobu koja razume vaše potrebe.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Blizanci


POSAO
Nema razloga da precenjujete svoju pamet ili praktične sposobnosti. Na vama je da opravdate svoj ugled pred saradnicima. Ponekad različite obaveze zaista predstavljaju veliki teret.
LJUBAV
Imate različite prohteve i u naletu strasti nepotrebno kritikujute voljenu osobu. Ipak, nije sve onako kao što pričate. Pokušavate sebi da olakšate stanje u kojem se nalazite.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

DNEVNI HOROSKOP ZA 07. JANUAR 2020:STRIJELCI IDEALIZUJU OSOBU KOJA IM SE DOPADA

DNEVNI HOROSKOP ZA 09. JANUAR 2020: OVAN NAILAZI NA NEOČEKIVANE PROBLEME, BLIZANCI DA RADE NA ODNOSU SA PARTNEROM