in

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. NOVEMBAR 2020: PARTNER VAM ČESTO PRIGOVARA NA PONAŠANJU ILI PROPUSTIMA

Novembar je tu, a započinje kvadratom Retrogradnog Merkura u Vagi sa Saturnom u Jarcu i opozicijom Venere u Vagi. Direktn Saturn sa retrogradnim Merkurom donosi nam energiju koja nas usporava, unosi tugu i apatiju, neke stare strahove koji najednom izgledaju veliki. Tako usporeni, bivaćemo i zaboravni. Iskoritite vreme i odmorite svaki put kad možete i ovaj aspekt brzo će proći.
Želimo vam svako dobro.

Ovan

POSAO
Osećate veliki ponos i zadovoljstvo zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Ipak, ništa ne funkcioniše uspešno bez vašeg prisustva i dobre poslovne organizacije.
LJUBAV
Znaci emotivne pažnje ili novi izrazi nežnosti uvek donose pozitivan efekat u odnosu sa voljenom osobom. Dajte neki znak voljenoj osobi i provedite lep dan!
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Bik

POSAODelujete vrlo energično u nameri da ispravite različite poslovne propuste. Nema razloga da opširno pričate o svojim poslovnim planovima. Povucite konkretne poteze koji će vas približiti dobrom rešenju.
LJUBAV
Pokušavate da razuverite voljenu osobu u idejama koje ima. Partneru povremeno nedostaje osećaj za realnost, a vama maštovitost.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

 

Blizanci

POSAO
U prilog vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Na pametan način upotrebite svoju prednost u odnosu na saradnike.
LJUBAV
Partner vam često prigovara na ponašanju ili propustima. Možda vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja.
ZDRAVLJE
Izražena napetost.

Rak

POSAOOkolina primećuje vaše nezadovoljstvo zbog razvoja događaja na poslovnoj sceni. Potrebno je da pronađete novo rešenje kako biste rešili nesporazume sa saradnicima.
LJUBAV
Prati vas nova emotivna dilema. Ne znate da li partner greši u svom ponašanju ili samo deluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Lav

POSAO
Stalo vam je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike i zato prihvatate sve obaveze. Zarad poštovanja nekih poslovnih dogovora prihvatite i dobar savet.
LJUBAV
Delujete uznemireno i zahtevno. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode pre nego što povredite nečija osećanja.
ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.

Devica

POSAO
Osvojili ste nečiju naklonost i podršku, ali uviđate da to nije dovoljno za uspešnu saradnju. Postoje problemi koji zahtevaju drugačiji poslovni pristup.
LJUBAV
Posmatrajte stvari iz pozitivnog ugla. Slobodno izrazite svoje iskrene namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2020: IAKO TO NE OČEKUJETE, NEKO NOV ULAZI U VAŠ ŽIVOT

8 ZNAKOVA DA ĆE TI ON SLOMITI SRCE I DOVESTI DO LUDILA