in

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2020: IAKO TO NE OČEKUJETE, NEKO NOV ULAZI U VAŠ ŽIVOT

OVAN ♈

Ako ste u vezi:

Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom i dovešće do otvorenog neprijateljstva između vas i voljene osobe. Oboje ćete čvrsto držati svoju stranu i bićete nepopustljivi u svojim zahtevima prema drugoj strani. Ako se ne potrudite da potražite kompromisno rešenje, ovo bi moglo ozbiljno da naruši vaše veze, čak da dovede do privremenog razilaska.

Venera će u drugoj polovini novembra praviti kvadrate sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će dovesti do ozbiljnih neslaganja oko zajedničkih ciljeva i dodatno će otežati rešavanje već aktuelnih problema u vašoj vezi sa partnerom. Opozicija Venere sa Uranom 27. novembra prouzrokovaće neočekivani sukob oko ulaganja zajedničkog novca.

Ako ste slobodni:

Prva dekada novembra vam donosi snažnu zaljubljenost u osobu koja će u vama da probudi nekontrolisane strasti. Ući ćete u vezu koja će vam u početku delovati kao emotivna veza kakvu ste oduvek želeli. Ubrzo ćete početi da osećate jaku ljubomoru i posesivnost koju će vaš partner svojim nekorektnim ponašanjem sve više podsticati u vama.

U drugoj dekadi novembra svađe će biti svakodnevne, da biste krajem meseca naglo i bez objašnjenja prekinuli ovu vezu zauvek. Stariji Ovnovi će uvideti kako bi trebalo da paze pre nego što povučeni strastima uđu u avanturu radi intime. Suočićete se sa nekontrolisanim strastima i nizom negativnih emocija koje će vas duboko emotivno povrediti.

BIK ♉

Ako ste u vezi:

Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom i to će dovesti do ozbiljnih nesuglasica, pojačanih strasti i ljubomore između vas i voljene osobe. Saznaćete za tajne koje je vaš partner krio od vas. Moguće je i da dođete do saznanja o njegovom neverstvu. To bi moglo dovesti i do privremenog razdvajanja. Budite otvoreni na kompromis i razgovor.

Mars će 14. novembra krenuti direktno, što će pokrenuti napete veze ka poboljšanju. Merkur će ući u znak Škorpiona i započećete iskrene razgovore sa partnerom o aktuelnim problemima. Bićete oštrog jezika i direktni, ali ćete tako navesti vašeg partner ada i on bude iskren prema vama. Mada ćete biti emotivno povređeni, uspećete da stabilizujete situaciju.

Ako ste slobodni:

Osećaćete snažnu privlačnost prema osobi koja nije slobodna, a koja će vam predložiti tajnu vezu. Ako na to pristanete, naći ćete se u nezahvalnoj situaciji gde će druga osoba da pokaže samo požudu u odnosu na vas, a izostaće emocije i razumevanje. Zbog toga ćete brzo izaći iz tog odnosa. Druga osoba će vas proganjati i praviti vam neprijatnosti.

Tek u trećoj dekadi novembra ćete upoznati nekoga s kim ćete se dobro razumeti i ko će se pokazati kao prava prilika za vezu. Stariji Bikovi će saznati da osoba koja im se dopada i sa kojom su počeli da izlaze ima vezu sa drugom osobom što krije od vas. To će vam doneti veliko razočaranje. Krajem meseca upoznaćete osobu koja će vas privući svojim intelektom.

BLIZANCI ♊

Ako ste u vezi:

Jupiter će u prvoj polovini novembra praviti konjunkciju sa Plutonom. Bićete u mogućnosti da poboljšate uslove zajedničkog života tako što ćete kupiti nešto novo za domaćinstvo ili ćete uložiti zajednički novac u proširenje ili preuređivanje životnog prostora. Možete otići i na zajedničko putovanje gde biste se mogli da se posvetite jedno drugom.

Sredinom meseca će Venera praviti kvadrat sa Jupiterom. Izbegavajte flert i budite pažljivi u vezama sa osobama koje će pokušati da vam se približe i zavedu vas jer će to dovesti do ozbiljnih nesuglasica sa voljenom osobom. U trećoj dekadi novembra vaša emotivna veza će biti skladna i stabilna. Uživaćete u prijatnim razgovorima i zajedničkim aktivnostima.

Ako ste slobodni:

Osoba koja vam se u početku predstavljala kao prijatelj pokušaće da vam se emotivni približi i pokazaće da je za vas zainteresovana se*sualno. Strasti bi mogle da se pojave između vas dvoje ali ako se u to upustite uvidećete ubrzo da jedno drugom ne odgovarate za emotivnu vezu nego samo za intimu. Doći će i do ljubomornih scena. Najbolje je da to zaobiđete.

Sredinom meseca upoznaćete osobu koja će vas privući i koja će se pokazati pogodnom za emotivnu vezu. Stariji Blizanci će biti u iskušenju da nepromišljeno ulete u avanturu sa osobom sumnjivog morala. Od toga će vas odvratiti neko s kim ćete često učestvovati u društvenim aktivnostima i ko će vam pružiti razumevanje i naklonost.

RAK ♋

Ako ste u vezi:

Početak novembra vam donosi neusklađenost sa partnerom oko kućnih i porodičnih obaveza. Više puta ćete menjati zajedničke planove, teško ćete postizati dogovore i bićete pritisnuti brigama i nepoverenjem u partnera. Od sredine meseca ćete imati više strpljenja i razumevanja i uspećete da se dogovorite oko važnih stvari. Poboljšaćete vezu i raspoloženje.

Druga dekada novembra vam donosi promenljiv period gde će doći do zahlađenja u vezi sa voljenom osobom. Obuzimaće vas ljubomora, često neosnovano ali će i vaš partner umeti da vam prigovori zbog nečega što nije vaša greška. Sve probleme na koje budete nailazili rešićete u trećoj dekadi meseca. Razgovaraćete iskreno i shvatiti šta želite u vezi.

Ako ste slobodni:

Privlačićete pažnju svojom pojavom i umećete da istaknete svoje kvalitete. Jedna osoba će se u vas zaljubiti i nastupiće romantično, što će vam prijati. Poželećete da započnete emotivnu vezu ali ćete ostati suzdržani jer će vam nešto u ponašanju vaše simpatije delovati sumnjivo. To će navesti drugu osobu da se povuče i pokaže razočaranost.

U trećoj dekadi novembra ćete uspeti da se uskladite i kroz bliže upoznavanje i otvorenu komunikaciju da se zbližite emotivno. Nešto stariji Rakovi će izbegavati osobu koja im poklanja pažnju i pokušava da im se emotivno približi. Nećete biti spremni da prihvatite naklonost. Krajem meseca ćete biti otvoreniji i počećete da se viđate. Moguć je ulazak u vezu.

LAV ♌

Ako ste u vezi:

Dogovori i komunikacija sa voljenom osobom odvijaće se otežano već od početka novembra. Nećete imati dovoljno poverenja jedno u drugo i u mnogo čemu se nećete razumeti. Zbog opozicije Venere sa Marsom dešavaće vam se ljubomora i česte svađe. Kada Mars krene direktno, od sredine meseca, doći će do poboljšanja u vašoj vezi.

Tokom druge dekade novembra će se osećati zahlađenje između vas i voljene osobe. Bićete povučeni i nepopustljivi. Od treće dekade meseca ćete početi da se otvarate jedno prema drugom i da više razgovarate o svemu što vam pravi smetnje u vezi. Na taj način ćete do kraja meseca uspeti da prevaziđete najveći deo teškoća i uspostavite sklad koji vam je potreban.

Ako ste slobodni:

Osećaćete neodoljivu privlačnost prema nekome ko je strastven po prirodi ali nije postojan u vezama. Mada ćete dobro znati u šta se upuštate, ipak ćete izgubiti strpljenje i biti uvučeni u ljubomorne scene i svađe sa vašom novom simpatijom. Pored najbolje volje, moraćete priznati sebi da se ne možete složiti ni u čemu osim u se*su i odlučićete da prekinete vezu.

Krajem novembra upoznaćete osobu sa kojom imate mnogo zajedničkih interesovanja i koja će vam pružati razumevanje. Nešto stariji Lavovi će nailaziti na velike prepreke u pokušaju da priđu osobi koja im se dopada. Delovaće vam kako se sve zaverilo protiv vas. Zahvaljujući vašem strpljenju i istrajnosti, u trećoj dekadi meseca ćete početi da se viđate.

DEVICA ♍

Ako ste u vezi:

Jupiter će 12. novembra praviti konjunkciju sa Plutonom i doneće vam mnogo zabave i prijatnih zajedničkih trenutaka sa voljenom osobom. Pronaći ćete nova zajednička interesovanja koja će vam omogućiti da izbegnete monotoniju i da se bavite novim zajedničkim aktivnostima u kojima ćete oboje uživati. U slobodno vreme ćete izlaziti na mesta za zabavu.

Venera će sredinom meseca praviti kvadrat sa Jupiterom. Izbegavajte flert i bilo kakve tajne u vezi sa voljenom osobom. Oko vas će se kretati veći broj osoba sumnjivog morala što se neće dopasti vašem partneru. Odnos Merkura sa Jupiterom krajem meseca poboljšaće vašu komunikaciju sa partnerom. Vodićete zabavne i inspirativne razgovore.

Ako ste slobodni:

Imaćete više od jedne prilike za ulazak u novu emotivnu vezu. Važno je da napravite dobar izbor. Jedna osoba koja će stalno biti u vašoj blizini i koja će vas umeti nasmejati i zabaviti, a uz to je i privlačna, biće vaš prirodni izbor. Ono što nećete primetiti na prvi pogled je dvostruka priroda te osobe i njena sklonost ka paralelnim vezama.

S druge strane, neko ko će vam biti zanimljiv sagovornik ali će delovati pomalo stidljivo i povučeno, krije u sebi kvalitete koji vam odgovaraju. Nešto starije Device će ostvariti kontakt sa osobom koja ih duže vreme privlači, a sa kojom su nekoliko puta neuspešno pokušavale da se zbliže. Ovoga puta ćete imati otvorena vrata i iskoristite pruženu šansu. Veza je moguća do kraja meseca.

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. OKTOBAR 2020: UPOTREBITE VAŠ ŠARM I DISKRETNO ODGOVORITE NA NEČIJI POZIV ILI NA LJUBAVNU PORUKU

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. NOVEMBAR 2020: PARTNER VAM ČESTO PRIGOVARA NA PONAŠANJU ILI PROPUSTIMA