in

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. FEBRUAR 2020: VI KOJE STE USAMLJENE, VEČERAS MOŽETE UPOZNATI OSOBU KOJA ĆE OSTAVITI JAK UTISAK NA VAS

Draga moja, dobro jutro ti želi tvoja CiciMici. Kao što znaš, svako jutro ja ti donosim najbolji dnevni horoskop. Vikendom ujutro oko 8h a radnim danima već oko 7h možeš ga pročitati na mojoj Facebook stranici.

Budi sigurna da me pratiš redovno i nikada nemoj propustiti najbolji horoskop.

Ugodan dan ti želi CiciMici 😊

Ovan

Posao: Danas možete raditi poprilično energično i biti na poslu pravi vođa. Sve ono što ste smatrali da treba da završite uspećete danas da rešite. Bićete vredni i atmosfera na poslu će biti sjajna. Oni koji su bez posla, od sutra se traženjem istog mogu aktivno pozabaviti.

Ljubav: Smisao za romantiku će vas danas pratiti. Uspećete da iznenadite svog partnera onako kako mislite da bi i on želeo da bude iznenađen. Oni koji su usamljeni mogu danas preko prijatelja upoznati osobu koja im se veće duže vreme javljala na društvenim mrežama.

Zdravlje: Zdravlje vam je danas na zadovoljavajućem nivou. Opušteni ste i spremni za druženja.

Bik

Posao: Danas je dan za napredak i sumiranje svih planova. Imaćete mnogo ideja koje ćete planirati da realizujete u ovomdanu. Oni koji su bez posla mogu večeras sresti svog bivšeg poslodavca koji im može ponuditi posao.

Ljubav: Imate želju da sa partnerom pobegnete negde i provodite vreme nasamo. Nažalost, prijatelji vam to neće dozvoliti. Moraćete malo da se i prijateljima posvetite. Oni koji su usamljeni danas mogu sa prijateljem pričati o osobi koja ima se dopada.

Zdravlje: Sve ono što vas danas bude mučilo, može biti pojačana nervoza koju možete rešiti dobrom atmosferom.

Blizanci

Posao: Osećaćete se jako prijatno u poslovnom okruženju. Možete dobiti pohvalu za vaš rad i trud koji ste uložili u proteklom periodu. Možete biti jako zadovoljni zbog situacije koja se trenutno na vašem poslu odvija.

Ljubav: Danas vas mogu okupirati misli koje se odnose na ljubavno funkcionisanje. Ukoliko je vaš partner ono pravo za vas možete poželeti da živiti sa njim. Oboje ćete uspeti da se usaglasite oko nekih zajedničkih pitanja.

Zdravlje: Odlično raspoloženje će vas danas pratiti. Nećete imati nikakvih zdravstvenih problema.

Rak

Posao: Danas razmišljate o troškovima i o dobicima koji su vam izraženi. Posao vas neće toliko danas zanimati jer ćete provoditi dosta vremena vam radnog mesta. Ono što će vas zanimati jesu dobri međuljudski odnosi u kolektivu.

Ljubav: Sve ono što vam je u proteklom periodu smetalo kod partnera je i ono što je partner primetio da i njemu smeta kod vas. Otvoreno razgovarajte sa partnerom i budite iskreni kada je vaš odnos u pitanju i otvoreno porazgovarajte. Društvo zajedničko vas može još više zbližiti.

Zdravlje: Osećate se poprilično dobro i bićete još raspoloženiji kako dan bude odmicao.

Lav

Posao: Danas ste odlučili da sebi možete dozvoliti i po koju grešku. Jednostavno nećete mnogo pridavati pažnje stvarima koje vas inače mogu opteretiti. Bićete i više nego fleksibilni i uživaćete u društvu svojih kolega.

Ljubav: Partner vam danas i te kako prija, baš zato što ste dobro raspoloženi i imate želju da sa njim provodite vreme. Želećete da uživate u svim trenucima. Oni koji su bez partnera mogu izaći sa osobom koja im se često javlja u poslednje vreme.

Zdravlje: Sve ono što vam stvara probleme sa varenjem, danas ćete praktikovati i neće vam smetati. Ipak, nemojte preterivati sa tim.

Devica

Posao: Danas ćete se na poslu osećati jako raspoloženo i bićete jako lenji. Smatraćete da ima vremena i da prosto ne morate sada završiti sav posao koji vam se nameće. Oni koji su bez posla, danas neće biti zabrinuti što ga nemaju. Biće optimistični kada je u pitanju pronalaženje istog.

Ljubav: Osoba sa kojom ste u vezi danas će učiniti sve kako bi vas usrećila. Vi ste željni tih trenutaka i biće vam drago što je vašem partneru baš ta ideja pala na pamet. Oni koji su usamljeni, mogu imati želju da prihvate ponudu jedne od osoba koje im se udvaraju.

Zdravlje: Danas ste jako lepo raspoloženi. Moguće je da ćete preterivati sa jelom i pićem.

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. FEBRUAR 2020: DANAS MOŽETE IMATI MALIH NESUGLASICA SA PARTNEROM

PRVI MJESEČNI HOROSKOP ZA MART 2020: STRELCI ĆE UŽIVATI U LJUBAVI, OVNA OČEKUJU PROMJENE A OVAJ ZNAK RASKIDA DUGU VEZU