in

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. FEBRUAR 2018-TE: POZITIVAN DAN U SVIM SVOJIM ASPEKTIMA, ISKORISTITE IH

Poslednji februarski utorak obeležiće Strelčev pohod i svojim pozitivnim duhom obojiti početak dana. Taman kada nam je potrebno malo vedrine i lakoće preživljavanja, složićete se… Međutim, ume Strelac lako da se otisne previsoko i zanese se, stoga ipak budite prizemljeni i na oprezu tokom ovoga dana.

I jedna nezgodna stvar koja će nas pratiti i stalno gasiti raspoloženje na vrhuncu jeste kvadrat koji Sunce pravi sa Mesecom, a pred kraj dana uticaj Neptuna biće takav da se osetimo potpuno zbunjeni i nezadovoljni. Nije ovo nikako težak dan za preživeti, kakvi inače umeju da budu. Ovaj danas samo zahteva našu veštinu da se izborimo i učinimo što više možemo da stvari budu bolje po nas i druge.VSvako dobro vam želimo.

Ovan  ♈

POSAO
Okolnosti na poslovnoj sceni se polako smiruju. To vas ispunjava i počinjete da radite još bolje. Današnji dan iskoristite za dogovore i pregovore.
LJUBAV
Osećate se opušteno u privatnom životu, bilo da ste u vezi, bilo da želite nekoga da osvojite. Imaćete prilike za flert, od vas zavisi da li će se taj odnos produbiti.
ZDRAVLJE
Povedite računa o ishrani.

Bik  ♉


POSAO
Saradnici će pokazati dva lica, savet za vas je da odigrate njihovu igru, ali se pre toga se naoružajte informacijama. Neko vam može ponuditi unapređenje ili novo radno mesto.
LJUBAV
Voljena osoba pokazaće svoju lucidniju stranu, ali to će zahtevati od vas povećanu pažnju. Povezaćete se na vama interesantan način, ali ne zaboravite suštinu vašeg odnosa.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Blizanci ♊


POSAO
Poslovna nota koju zagovarate nailazi na negodovanje kod nekih saradnika. Potrebno je da ostvarite kompromis i zajednički dogovor, kao uslov za dugoročniji uspeh.
LJUBAV
Kako ste vi osoba jake intuicije, moći ćete da prepoznate krizne trenutke u emotivnom odnosu. Kontrolišite te situacije. Za slobodne je ovo dan kada će uživati u pogledima suprotnog pola.
ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.

NIJE IM U KRVI DA LAŽU: OVA 2 ZNAKA UVIJEK GOVORE ISTINU, NJIHOVE RIJEČI BAŠ BOLE

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. FEBRUAR 2019-TE: LAGAN I MIRAN DAN, PRAVI TRENUTAK DA PREDAHNETE I RAZMISLITE