in

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. AVGUST 2019: U VAMA JE IZVESNA NELAGODA I STRAH, ALI, IPAK, JAČA JE ŽELJA DA SE PRONIKNE U NEPOZNATO

Još jedan trigon u ovoj sedmici je ovoga petka, kada ga pravi Sunce sa Uranom.

Vreme je savršeno za izražavanje kreativnog bića u nama, a i onog gladnog novih saznanja. U vama je izvesna nelagoda i strah, ali, ipak, jača je želja da se pronikne u nepoznato zarad novog iskustva. Energija na vrhuncu.

OVAN ♈

POSAO
Očekuju vas interesantni susreti. Obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Učinite sve što je potrebno da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima.
LJUBAV
Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za vaše ideje. Nastavite sa proverenom taktikom.
ZDRAVLJE
Počnite sa rekreacijom.

BIK ♉

POSAO
Očekuju vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu.
LJUBAV
Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

BLIZANCI ♊

POSAO
Neko iznenada remeti vaše poslovne planove i ignoriše vaše primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u vama podstiče niske strasti.
LJUBAV
Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom. Realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere.
ZDRAVLJE
Više odmarajte.

RAK ♋

POSAO
Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili brzi u poslovnoj akciji, očekuje vas uspeh na različitim stranama. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspeh.
LJUBAV
Privlači vas nova emotivna igra. Upotrebite svoj šarm i diskretno odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Prijaće vam neki novi ili uzbudljivi susret.
ZDRAVLJE
Nema promena.

LAV ♌

POSAO
Delujete samouvereno i računate na iskrenu podršku bliskih saradnika. Umete da organizujete zajedničku akciju ili da napravite pravilnu raspodelu poslovnih uloga i interesa.
LJUBAV
Dopada vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome treba da uputite ljubavni signal.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

DEVICA ♍

POSAO
Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama.
LJUBAV
Iskrene emocije uvek deluju lekovito. Zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći koja vas prati.
ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

5 ZNAKOVA HOROSKOPA KOJI BAŠ NIKADA NIKOME NE POKAZUJU SVOJA OSJEĆANJA

VELIKI MJESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2019: KONAČNO JE DOŠLO VRIJEME ZA VELIKE PROMJENE