in

VELIKI MJESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2019: KONAČNO JE DOŠLO VRIJEME ZA VELIKE PROMJENE

OVAN

POSAO

Venera na početku septembra pravi trigon sa Saturnom koji prolazi kroz vaše polje posla i karijere. Važne obaveze koje su iz nekog razloga bile odlagane u proteklom periodu doći će na red za rešavanje. Imaćete uspeh ako se bavite oblastima usluga, posebno onih koje su vezane za lepotu ili higijenu, kao i ako se bavite medicinskom profesijom. Merkur i Sunce će praviti konjunkciju sa Marsom i doći će do pojačanog izražaja vaš smisao za organizaciju, efikasnost u rešavanju onih zadataka koji zahtevaju duboku koncentraciju i smisao za detalje. Manje u prolazne napetosti vas očekuju u odnosima sa nadređenima i radnim kolegama. Budite pažljivi u rukovanju novcem jer će Venera praviti kvadrat sa Jupiterom i Neptunom. Mogući su i uvećani troškovi. Merkur i Sunce će praviti trigon sa Saturnom 6. septembra i omogućiće vam bolju organizaciju i napredak u razvoju dugoročnih i velikih poslovnih projekata. Imaćete koristi i dobitke od zanatskih delatnosti, građevinskih radova, kao i ako se bavite oblastima menadžmenta. Izbegavajte da se zadužujete.

Trigon Marsa sa Saturnom 9. septembra doneće vam veliki uspeh u karijeri i moguće je da dobijete unapređenje ili priznanja. Ovaj mesec vam je nepovoljan po finansije jer ćete stalno nailaziti na teškoće, smanjeni priliv i probleme prilikom naplate potraživanja. Između 10. i 21. septembra naročito budite pažljivi sa novcem zbog niza nepovoljnih planetarnih aspekta na vaše polje platnog prometa. Nailazićete na dosta nejasnoća i pokušaja obmana, nećete jasno uspeti da sagledate aktuelnu finansijsku situaciju i potrebe tržišta. Neko će pokušati da vas izradi ili ćete biti uvučeni u spletke. Nakon 26. septembra će doći do poboljšanja i krajem meseca ćete uspeti da ostvarite dobitak koji će vas izvući.

Nezaposleni Ovnovi će imati šanse da budu primljeni na radno mesto na koje su više puta konkurisali i bili odbijeni, a koje je povezano sa njihovom stručnom spremom.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Sa voljenom osobom ćete se slagati oko zajedničkih ciljeva ali će doći do teškoća u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Opozicija Venere sa Neptunom dovešće do sumnje vašeg partnera da od njega nešto skrivate, za šta će imati i dokaze. Izbegavajte flert i tajne ili paralelne veze, kao i bilo kakve neistine jer vam to može naneti velike probleme u vezi.

Poverenje u odnosu sa partnerom će biti ozbiljno poljuljano, a vi ćete biti suočeni sa greškama koje ste pravili u vašem odnosu i iluzijama u koje ste verovali. Ulazak Merkura i Venere u znak Vage i vaše polje ljubavi će pokrenuti poboljšanje odnosa sa partnerom od sredine septembra. Očekuje vas težak period rešavanja međusobnih problema do kraja meseca.

Ako ste slobodni:

Septembar će biti ispunjen raznim aferama, spletkama i razočaranjima u vašem ljubavnom životu. Lako ćete se zaljubljivati, većinom u pogrešne osobe. Imaćete više od jedne ponude za tajnu emotivnu vezu. Ako pristanete, otkrićete da osoba sa kojom ste ušli u vezu ima još jednu paralelnu tajnu vezu. Osoba koja želi da uđe u vezu sa vama praviće razne spletke kako bi odvratila nekoga ko se vama sviđa od vas. Tek vam kraj septembra donosi šanse za pravu ljubav.

Stariji Ovnove će biti skloni da menjaju partnere, da ulaze u površne, tajne i paralelne veze. Sva ta uzbuđenja i dinamika neće vam doneti zadovoljstvo, već samo nova razočaranja. Podsetite se kako tragate sa nekim ko će vas ispuniti srećom.

ZDRAVLJE

Septembar vam donosi dobro i stabilno zdravlje. Vi sami ćete se angažovati oko unapređenja svog zdravlja tako što ćete obaviti preventivne preglede, poboljšati svoju ishranu i biti fizički aktivniji. Smetnje možete imati u slučaju da ste alergični na ambroziju. U tom slučaju se na vreme javite vašem lekaru radi recepta za medikamente protiv alergije.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od svežeg voća i povrća. Prijaće vam jabuke i grožđe koje uz doručak možete da jedete uz ražene pahuljice sa dodatkom jogurta. Od povrća možete svakodnevno uzimati brokoli, grašak, kupus, a povremeno pasulj i sočivo. Od mesa jedite piletinu i ribu. Hleb izbegavajte, osim kukuruznog. Pijte više vode.

SREĆNI BROJEVI

2, 7, 16, 20, 23

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. AVGUST 2019: U VAMA JE IZVESNA NELAGODA I STRAH, ALI, IPAK, JAČA JE ŽELJA DA SE PRONIKNE U NEPOZNATO

3 LICA TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA KOJA UTIČU NA BUDUĆNOST