in

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. AVGUST 2019: U VAMA JE IZVESNA NELAGODA I STRAH, ALI, IPAK, JAČA JE ŽELJA DA SE PRONIKNE U NEPOZNATO

VAGA ♎

POSAO
Ukoliko vas neko nagovara na poslovni izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije vaše tajne namere i zato ne budite naivni ili brzopleti.
LJUBAV
U ljubavnim očekivanjima kao da stalno idete za korak ispred svog partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

ŠKORPIJA ♏

POSAO
Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično značenje kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namere. Ponekad treba delovati dovoljno brzo i bez suvisnog taktiziranja.
LJUBAV
Nema razloga za nametljivost pred bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje odgovaraju zajedničkom afinitetu i ukusu. Oslonite se na svoju intuiciju i osećanja.
ZDRAVLJE
Problemi sa urinarnim putevima.

STRELAC ♐

POSAO
Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve, potrebna vam je nečija podrška ili posredovanje. Nemojte očekivati nemoguća rešenja već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama.
LJUBAV
Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

JARAC ♑

POSAO
Jasno vam je da sve ima svoj vek trajanja, ali uporno insistirate na stvarima koje su prevaziđene. U susretu sa saradnicima uzalud pokušavate da promenite nečije mišljenje i ponašanje.
LJUBAV
Partnerovo nerazumevanje na vas deluje obeshrabrujuće. Reagujete osetljivije nego obično. Ulepšajte svoje raspoloženje na neki od načina koji su vam lakše dostupni.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

VODOLIJA ♒

POSAO
Neko vam jasno daje do znanja da sve ima svoju cenu. Potrudite se da pravilno zaštitite poslovne interese i da sačuvate svoju poziciju u krugu saradnika.
LJUBAV
Ne želite previše da pričate o svojim osećanjima. Prija vam nečije intimno društvo i potreba da vam iskreno ugodi.
ZDRAVLJE
Moguća povreda.

RIBE ♓

POSAO
Imate ambiciozne planove i potrebu da ostvarite zapaženu ulogu, međutim vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema potrebe da se ponašate previše nametljivo.
LJUBAV
U emotivnom smislu bolje je da prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u neku zabranjenu zonu ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom može da vas razočara ne neočekivani način.
ZDRAVLJE
Prolazna nervoza.

5 ZNAKOVA HOROSKOPA KOJI BAŠ NIKADA NIKOME NE POKAZUJU SVOJA OSJEĆANJA

VELIKI MJESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2019: KONAČNO JE DOŠLO VRIJEME ZA VELIKE PROMJENE