in

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. DECEMBAR 2018-TE: SVE JE U ZNAKU ZAVRŠETKA I IŠČEKIVANJA NOVOG POČETKA

Vaga ♎


POSAO
Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, učinite sve što je u vašoj moći da ostavite dobar utisak. Vaši planovi mogu da se ostvare na relativno lak način i na zajedničko zadovoljstvo.
LJUBAV
Jasno Vam je da ne možete dobiti sve ono što emotivno priželjkujete, ali još uvek ne znate i na koji način biste moguli da uživate u svemu onome što imate.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Škorpija ♏


POSAO
Moguće je da se sve nalazi u vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju. Nema razloga da sumnjate u svoje sposobnosti i iskustvo.
LJUBAV
Ukoliko vas muče neke ljubavne dileme, razmislite šta čini glavni povod za vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati svog partnera kako biste navodno zaštiti sebe.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

Strelac ♐


POSAO
Nalazite se u pomalo nezahvalnoj poziciji i neko kao da vam nameće svoja poslovna pravila. Nema razloga da trpite neuspeh zbog nečijeg ponašanja, ali nemojte ni preuveličavati svoje sposobnosti. Budite dovoljno promišljeni i mudri.
LJUBAV
Prijaće vam romantičan susret sa jednom bliskom osobom ili neka omiljena zabava u poznatom društvu. Opustite se na način koji odgovora Vašim potrebama.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. DECEMBAR 2018-TE: POSLEDNJI VIKEND U GODINI ISPRATITE KAKO I DOLIKUJE, UŽIVAJTE

DNEVNI HOROSKOP ZA 31.DECEMBAR 2018-TE: NAZDRAVITE, POŽELIMO JEDNI DRUGIMA SREĆNIJU I BOLJU NOVU GODINU