in

DNEVNI HOROSKOP ZA 31.DECEMBAR 2018-TE: NAZDRAVITE, POŽELIMO JEDNI DRUGIMA SREĆNIJU I BOLJU NOVU GODINU

Rak ♋


POSAO
Delujete samouvereno u svom ubedjenju, verujete da imate dobro rešenje za različite probleme koji postoje na poslovnoj sceni. Ipak, ne možete da ostvarite sve svoje zamisli bez nečije asisitencije. Zanemarili ste okolnosti koje vas sputavaju.
LJUBAV
Iskreno izrazite svoje namere u društvu voljene osobe. Neko dobro poznaje vaše slabosti ili mane, ne zavaravajte se da je to moguće prikriti na lak način.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Lav ♌


POSAO
Nečija poruka ili poslovni susret imaju pozitivan uticaj na dalji tok dogadjaja. Ako ste dovoljno informisani i preduzimljivi, očekuje Vas dvostruki dobitak. Upotrebite neke svoje »skrivene adute«.
LJUBAV
Nemojte dozvoliti da neko sa strane previše zaokuplja partnerovu pažnju. Potrudite se da budite pozitivno »nametljivi« ili nezaobilazni, u onoj meri koliko je to poželjno u emotivnom susretu.
ZDRAVLJE
Izbegavajte neke stresne situacije, opustite se.

Devica ♍


POSAO
Ne dopada vam se nečije kritizerstvo ili dvosmislenost u poslovnim pregovorima. Neko od saradnika polako počinje da vas opterećuje svojom ulogom i ima pomalo negativan uticaj na vašu koncentraciju.
LJUBAV
Izbegavajte osobu koja ume da deluje depresivno na vaše raspolozenje. Svoju pažnju usmerite u pravcu nekih pozitivnih dešavanja, potrebna vam je iskrena podrška bliskih osoba.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. DECEMBAR 2018-TE: SVE JE U ZNAKU ZAVRŠETKA I IŠČEKIVANJA NOVOG POČETKA

ŠKORPIJA KONTROLIŠE TUĐE UMOVE I ČITA MISLI, KOJI SPIRITUALNI DAR ČUČI U VAMA