in

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 28. APRILA 2024: NAUČITE DA KONTROLIŠETE IZLIVE EMOCIJA, NIČEMU NE VODI

OVAN 

LJUBAV: Budite uviđavni prema partnerovim potrebama i željama i nađite se na pola puta ako vam isprva nisu previše interesantne. Ko zna, možda vam njegov predlog naposletku bude vrlo zanimljiv i privlačan. Veza je kompromis, ravnoteža potreba i navika, pa budite otvoreni za novine, kao što i partner treba da bude otvoren prema vašim željama i interesovanjima. Slobodni Ovnovi, na putu do bajke postoje mnoge prepreke, ali vi ste dovoljno svesni da znate kako s njima da se nosite – ako je to potrebno. Ali usput nemojte izgubiti sebe.

POSAO: Ako savesno i pošteno obavljate svoj deo posla, ako se trudite i usput nikog ne povređujete – nemate čega da se bojite, čak i ako neko uporno unižava vaš rad. To ne treba da vas dotiče i nikako ne treba da vam poljulja samopouzdanje. Zvezde nalažu da je, ako je potrebno, sad povoljna prilika i da promenite posao.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, uprkos svakodnevnim izazovima. Ne dozvolite da vas stres obuzme, već se posvetite sebi, dragim ljudima i aktivnostima koje vas oplemenjuju i u kojima uživate.

BIK 

LJUBAV: Trenutno planetarno poravnanje može učiniti da počnete da sumnjate u ljubav, da preispitujete i svoje i partnerove postupke, ali to je kratkotrajno. Ipak se potrudite da se usmerite na pozitivno u vašem odnosu, a za sve drugo za šta imate sumnju – iskren, dobronameran razgovor je rešenje. Slobodni Bikovi, ako ste nedavno izašli iz veze i niste spremni na nov odnos, nemojte se siliti na dejting ako vam nije do toga. Nije strašno biti sam. Sve ima svoje prednosti i nedostatke, a vi treba da se posvetite sebi i da odmorite mozak, da biste bili spremni za nov odnos.

POSAO: Komunikacija sa menadžmentom može biti teška. Budite strpljivi sa drugima i pokušajte da napravite kompromis. Zapamtite da, da biste bili uspešni u poslovnom svetu, morate da naučite da istrajete u neuspesima, zato glavu gore. Trud i rad se nesumnjivo uvek isplat

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa leđima, bol u vratu i ramenima. Pre i nakon posla šetajte, a i nemojte odlagati bilo kakav vid vežbanja – ne čekajte ponedeljak ili početak meseca, već ga odmah započnite. Ž

BLIZANCI

LJUBAV: Slobodni Blizanci, aktivan društveni život i prisustvo u javnim događajima će biti od koristi za jačanje odnosa, sve to će vam pomoći da se zbližite sa potencijalnim partnerom, a ako ga nemate, vaše šanse da pronađete nekoga eksponencijalno rastu. Planete zrače energijom koja vas dovodi u centar pažnje više nego ikad pre. Blizanci u vezi, potrudite se da trzavice na radnom mestu ne prenosite na partnera i operećujete ga informacijama koje možda i ne treba da zna, već se trudite da se u njegovom društvu opustite i odmorite, i da zajedno radite stvari koje vam prijaju. To će vam doneti dovoljnu dozu energije za svaki dnevni izazov.

POSAO: Ako osećate da vam je potreban odmor od posla, ne odlažite ga, već se sklonite s radnog mesta da biste napunili baterije. Sa druge strane, ako imate neodložne poslovne sastanke – obavite ih bez odlaganja, kako o njima ne biste bespotrebno danima razmišljali. Donesite kolegama dobro raspoloženje uz slatkiše, ili im skuvajte kafu ili čaj – bez konkretnog povoda.

ZDRAVLJE: Ako imate glavobolje, ne dozvolite da trpite, već u dogovoru s lekarom popijte adekvatni lek i više odmarajte. Ugasite ton telefona kad dremate, ništa nećete dobiti ako ste neprestano podešeni na standby.

NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 21. APRILA 2024: ČITAT ĆETE MISLI I OSJEĆANJA PARTNERA

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2024: Čeka te tuga, dete, ljubomora