in

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. MART 2020: BIKOVI KREĆU U NOVI POSAO, BLIZANCI NA IVICI SNAGE, DJEVICE IMAJU MANJE PROBLEME SA ZDRAVLJEM

Ovan


Posao: Moguće je da će vas partner danas podržavati u vašoj nameri da završite posao koji treba da predate sledeće nedelje. Čak će vas i savetovati kako i šta da uradite. Oni koji su bez posla, mogu razmišljati o seminaru koji će posetiti tokom naredne nedelje.
Ljubav: Danas možete odmarati u zagrljaju svog partnera. Imaćete potrebu za više bliskosti i razgovora o vašoj budućnosti.. Oni koji su slobodni, mogu započeti vezu sa osobom koja ima se već duže vreme dopada. Uživajte u današnjem danu.
Zdravlje: Više odmarajte danas. Prijaće vam i lagana šetnja u društvu drage osobe. Veče može biti jako prijatno za vas. U

Bik


Posao: Danas možete sa svojim prijateljima razgovarati o započinjanju novog zajedničkog posla, bez obzira da li ste zaposleni ili ne. Možete razgovarati o nekim idejama koje zanimaju i vas i vaše prijatelje. Moguć je dogovor.
Ljubav: Danas ćete imati sjajan odnos sa voljenom osobom. Zajedno ćete provesti dan u društvu dragih prijatelja. Potrudite se da se opustite i uživate. Oni koji su usamljeni, mogu uživati u društvu osobe koja ima se dugo dopada a koja je neodlučna i ne zna šta da odluči po pitanju njihovog odnosa.
Zdravlje: Sjajno se osećate. Prija vam svaka aktivnost sa partnerom.

Blizanci


Posao: Danas se možete osećati jako iscrpljeno. Ono što je za vas danas bitno jeste da ste završili posao koji je bio aktuelan duže vreme, i da od sutra možete malo odahnuti. Oni koji su bez posla, posao mogu potražiti kod osobe koju su sasvim slučajno upoznali pre neki dan.
Ljubav: Želite što više aktivnosti sa partnerom, ali vam se čini da on nije toliko zainteresovan ili da mu fali energije da bi dostigao vaš tempo. Oni koji su usamljeni, mogu sasvim slučajno sresti staru simpatiju i poželeti nešto novo sa njom.
Zdravlje: Dobro se osećate, puni ste energije i želećete da budete fizički aktivni što više. Bavite se sportom i provodite vreme sa dragim ljudima.

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MART 2020: STRIJELAC NERVOZAN, RAKOVE ČEKA NEOBIČNO POZNANSTVO

32 SITNICE KOJE MUŠKARCA ODAJU DA JE ISTINSKI ZALJUBLJEN U TEBE