in

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. MART 2020: BIKOVI KREĆU U NOVI POSAO, BLIZANCI NA IVICI SNAGE, DJEVICE IMAJU MANJE PROBLEME SA ZDRAVLJEM

Jarac


Posao: Danas imate želju da odmorite malo od posla. Nećete biti pod pritiskom da nešto morate da završite u toku dana. Taj posao može sačekati do sutra ili za narednu bez ikakvih problema i ometanja daljeg rada. Nezaposleni mogu od sutra pronaći nov posao.
Ljubav: Vi ste u periodu koji vam donosi iznenadna, lepa poznanstva i dosta osoba koje bi želele da vam se približe. No, prošlost danas igra bitnu ulogu kod vas, koliko god vi želeli da je sklonite od sebe. Moguće je da će vam se javiti bivši partner. Ili ga danas možete videti sasvim slučajno
Zdravlje: Danas ćete se osećati dobro. Odmaraćete dovoljno i dan čete provesti vez ikakvih tegoba. Boravite što više u prirodi. Uživajte u večerašnjem izlasku.

Vodolija


Posao: Iako na poslu sve uglavnom funkcioniše kako treba i vi sami vidite da ćete vremenom uspeti da ostvarite ono što ste zacrtali, ipak se vi po malo osećate nezadovoljno. Nemojte previše razmišljati o onome na šta danas ne možete da utičete, biće boljih danas za završetak posla.
Ljubav: Ponašanja vaših udvarača su u ovoj nedelji totalno nedefinisana. U jednom trenutku vam šalju poruke u drugom vas zovu, pričaju jedno, pa drugo. Opustite se, znate da ostavljate lep utisak na suprotni pol. Moguće je da ćete popiti kafu sa osobom koju ćete početi da simpatišete. Provedite prijatno veče.
Zdravlje: Ukoliko budete imali problem sa zglobovima ili kostima generalno, obratite se lekaru. Odmarajte večeras u društvu dragih ljudi.

Ribe


Posao: Danas možete razmišljati o poslu i o načinu na koji ćete nešto u narednim danima rešiti. Oni koji su bez posla, mogu nešto raditi honorarno ili razmišljati gde mogu posao potražiti i kakav posao je trenutno njima potreban.
Ljubav: Odmarajte što više u zagrljaju svog partnera. Imaćete potrebu da mu ispričate detaljno šta se sve zbiva u vašoj glavi. Odnos možete poboljšati i unaprediti otvorenom komunikacijom. Oni koji su slobodni, mogu uživati u društvu jako zanimljive osobe.
Zdravlje: Oblačite se dobro. Možete imati problem blagim glavoboljama.

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MART 2020: STRIJELAC NERVOZAN, RAKOVE ČEKA NEOBIČNO POZNANSTVO

32 SITNICE KOJE MUŠKARCA ODAJU DA JE ISTINSKI ZALJUBLJEN U TEBE