in

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA JANUAR 2024: Bika čeka iznenadna sreća, jarčeve ljubavnik a ovaj znak neće znati šta ga je snašlo

OVAN

LJUBOMORA-DETE-NEPRILIKA

Ljubav

Čak i kada postoje neki komplikovani trenuci u odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom – poenta je istrajati, prevazići napete situacije i u vezu uneti više ljubavi i zajedništva. Na taj način bi zauzeti Ovnovi trebali da razmišljaju tokom januara.

Najlakše je odustati ili se okrenuti nekom drugom, flerta ili tajnog odnosa radi – graditi pravu ljubav i pravu vezu je ponekad teško, ali vredi truda. Zato se potrudite da vam ovaj mesec donese lepe zajedničke trenutke. Stavite ljubav i strast na prvo mesto. Slobodnim Ovnovima stoje neki novi emotivni počeci, ali oni koji su uglavnom obojeni strašću…

Posao

I pored nedoumica i nesigurnosti koje imate po pitanju poslovnog segmenta, ipak će januar mesec doneti dobre rezultate. Ovnovima su jako naglašeni novi počeci – novi saradnički odnosi, jaka poslovna partnerstva, ali i radna mesta nezaposlenima.

Ukoliko tražite posao, najviše sreće ćete imati od početka druge dekade januara. Kolegijalni odnosi bi trebali da se poboljšaju, kao i komunikacija sa nadređenima. Po pitanju finansija nećete proći loše, mada ćete imati troškove vezane za majstore i popravke.

Zdravlje

Starijim Ovnovima su naglašene infekcije, najpre vezane za urinarni trakt. Obavite potrebne analize kod lekara.

BIK

TUGA-IZNENADNA SRECA-OFICIR

Ljubav

Kod slobodnih Bikova naglašena je velika usamljenost i jaka potreba da ponovo vole i budu voljeni. No, bojim se da karta Iznenadna sreća teško može da vam donese nešto stabilnije i ozbiljnije, pošto uglavnom govori o dobrom provodu i odnosima u kojima postoji element neobaveznosti i avanturizma.

Eventualno bi treća dekada mogla da vam donese nešto trajnije – u pitanju je ili neko koga upoznajete preko posla ili osoba koja je uniformisana. Što se tiče onih koji su zauzeti – red lepih dešavanja, red neke ustaljene svakodnevice. Potrebno vam je nešto što će malo „oživeti“ odnos sa voljenom osobom….

Posao

U ovom će mesecu nastupiti promene i povećanje aktivnosti u poslovnom segmentu. Sigurno je da vas očekuje veća užurbanost i pomalo nerviranja zbog kratkih rokova za obavljanje nekih poslova, ali karte pokazuju da ćete uspevati da ostvarite kvalitetne i povoljne rezultate. Ne savetuje vam se da donosite neke odluke na brzinu, strpljivost i istrajnost je ono što vas vodi ka cilju i ka onome što želite.

Po pitanju finansija, mogući su neočekivani, veći prilivi. Nezaposlenima – jake šanse u drugoj dekadi.

Zdravlje

Stariji Bikovi bi trebali da obrate više pažnje na cirkulaciju i stanje krvnih sudova. Mlađa generacija će biti više podložna stresu.

BLIZANCI

NEPRIJATELJ-VESELJE-UDOVAC

Ljubav

Preko izlazaka, prijatelja, društvenih aktivnosti slobodni Blizanci mogu u drugom delu meseca upoznati osobu sa kojom bi poželeli i nešto više od prijateljstva. Vaš duh je vrlo često nemiran i mesto vas ne drži dugo, ali sa ovom osobom biste mogli ostvariti i trajniji odnos, naravno – ukoliko se malo potrudite..

Zauzeti Blizanci će tokom ovog perioda imati više želje i potrebe da se posvete partneru i da unaprede svoj odnos. Čekaju vas neki lepi zajednički momenti, ispunjeni dobrim raspoloženjem, i to naročito tokom druge dekade januara. Definitivno ste na izlasku iz negativne ljubavne faze.

Posao

Za prave, velike stvari i promene koje bi vam donele sigurnost i stabilnost u poslovnom segmentu definitivno je potrebno vreme. Vi ste svesni toga, spremni da napredujete malim koracima, ali to ne znači da vam ova situacija odgovara.

Neki od vas će kroz pokretanje privatnih poslova pokušati da obezbede sebi jače finansijske prilive. Druga dekada meseca vam može doneti zanimljivu poslovnu saradnju ili kontakt sa osobom koja bi bila značajna po vas. Ovo je dobar period i za nezaposlene.

Zdravlje

Zdravstveni segment je prikazan kao promenljiv tokom januara. Starija populacija bi trebala da više obrati pažnju na hronične probleme.

NEDELJNI HOROSKOP OD 25. DO 31. DECEMBRA 2023: Suzdržite se od komentara i okrenite se onom što je dobro i važno…

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. JANUARA 2024: Voljena osoba će vas podržavati