in

MJESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2024: BORITE SE ZA NOVE PRILIKE

Ovan

Oni koji su rođeni pod ovim horoskopskim znakom osetiće neverovatan nalet energije i odlučnosti, što će vam pomoći da se nosite sa svim neposrednim zadacima. Bilo bi dobro da preispitate koliko su vaši dugoročni ciljevi zaista dobri za vas. Međutim, neophodno je da budete veoma pažljivi u odnosu prema ljudima jer biste mogli da stvorite nepotrebne probleme. Pokušajte da budete smireni,Ovnovi.

Bik

Bikovi će u aprilu osetiti dodatni nalet samopouzdanja. Međutim, nemojte da se truditi da pokažete svoju vrednost tako što ćete uniziti druge. Budite empatični i pokažite svoje diplomatske veštine. Budite spremni da preuzmete odgovornost za svoje misli i postupke. Takođe, pređite na zdrav način života. Redovno vežbanje i relaksacija će vam biti od posebne koristi ovog proleća.

Blizanci

Tokom ovog meseca, mogli biste izgubiti svoju karakterističnu neozbiljnost i početi da se ponašate prilično oštro. Ovo se neće svideti svima, a postoji mogućnost da dođe do sukoba u porodici ili radnom timu. April će biti povoljan i za učešće na stručnim seminarima gde možete razmenjivati ideje i tražiti nove perspektive. Za one koji su u potrazi za ljubavlju, april će vam pružiti nova poznanstva. Moguća su i pomirenja sa bivšom ljubavi.

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. MARTA DO 07. APRILA 2024: KAD BI SE MALO OPUSTILI, SVE BI IZGLEDALO DRUGAČIJE. RAZMISLITE

NEDELJNI HOROSKOP OD 08. DO 14. APRILA 2024:ONI KOJI SU JOŠ SAMI LJUBAV ĆE POTRAŽITI NA OBIČNIM MJESTIMA I BEZ PRITISKA