in

HOROSKOP PO DANIMA U NEDELJI OD 2. DO 8. NOVEMBRA 2020: POTRUDITE SE DA NE DOĐE DO KONFLIKTA SA PARTNEROM U LJUBAVI

PONEDELJAK 02.11.

Ovim danom vlada Mesec koji je u Biku i pravi trigon sa Saturnom iz Jarca. Ovaj aspek nam daje sigurnost, odgovornost pa mežemo započeti neke poslove koji su dugoročni ili nešto završiti što smo od ranije započeli. Mnoge osobe mogu biti smirene ,uporne i da rade neke iscrpne i teške poslove. Danas je dobro da započmete neku gradnju ili proizvodnju. Pojedine osobe se mogu u ovom danu posvetiti mnogim stvarima u svom privatnom životu.

Zatim Mesec prelazi u Blizance pa je bolja komunikacija i da se posvetite nekim dogovorima ,pregovorima sa svojim bliskim osobama ,voljenom osobom. Mesec u Blizancima ispoljava zabavu,humor i duhovitost pa sve to možete ispoljavati sa voljenom osobom i bliskim okruženjem. Pojedine osobe u ovom danu mogu nastaviti neke energije iz predhodnog dana koji ne moraju biti dobre. Uglavnom je najbolje da ostanete u lakoj komunikaciji i duhovitom humoru.

UTORAK 03.11.

Je dan Marsove Energije pa kako je on retrogra

dan u Ovnu i čeka nestrpljivo da sve što trpi naprasno ispolji. Mesec pravi trigon sa Venerom što je odličan aspekt za sve što je vezano za lepotu sada da se radi i pokrene. Kao što su saloni ,butici garderobe ,obuća , nega tela ,frizerski saloni ,dizajn i mnoge druge lepe stvari. Odnosi mogu biti odlični kako sa vaše strane tako i podrška sa druge strane. Razmene emocija sa dragim ljudima i emotivnim partnerom mogu biti zadivljujuće lepi i harmonični.

Napokon MERKUR KREĆE DIREKTNO pa dobro još prekontrolišite i razmislite naredna dva tri dana i onda pokrenite planirane stvari za koje je Merkur bio prepreka i nepovoljan. Znači ne odmah danas da pokrenete jer je stacinaran. Ipak se pokreće bolje organizacija ,komunikacija ,dogovori ,pregovori što možete i sami primetiti. Zatim Mesec je u sekstilu sa Marsom što vam daje akciju,pokretanje ,veština je izražena i sve fizičke aktivnosti.

U nastavku Mesec pravi kvadrat sa Neptunom što vam može dati umor ,pospanost,konfuziju pa izbegavajte uveče kontakte već se opustite i odmarajte. Potrebno je da izbegavate sve opijate i neke lekove na svoju ruku. Izbegavajte sve vrste prepirki i svađa.

SREDA 04.11

Ovim danom vlada Merkur pa kako je on prestao biti retrogradan pokreće se komunikacija i sve gde nam je on stajao na putu kao prepreka. Odličan trigon Meseca i Merkura vam može dati dobru komunikaciju ,organizovanost ,planiranje je takođe dobro. Sve ide dosta lako i vaša osećanja i misli su u harmoniji što vam daje jednostavnost u svemu što pokrenete.

U nastavku Mesec ulazi u svoj znak Raka gde je svoj na svome . Lepa osećanja su usmerena na porodicu , privatnost i drage ljude. Sunce se udaljava od opozicije sa Uranom pa tenzija i nervoza kod pojedinih osoba se stišava dok se Sunce polako već pokreće u trigon sa Neptunom što bi moglo doneti mnoge kreativne i maštovite pokrete.

ČETVRTAK 05.11.

 

Ovim danom i energijama u njemu vlada Jupiter koji ne ispoljava punu sreću u Jarcu. Zatim Mesec pravi sekstil sa Uranom što vam daje iznenadna dešavanja i organizacije u grupnom i timskom radu ,odnosi mogu biti iznenađujuće dobri. Svaki vid podrške danas možete da očekujete . Zatim je Merkur u kvadratu sa Saturnom što može dati neku usporeniju komunikaciju. ,tvrdoglavost i preganjanja u komunikaciji .

Zatim Mesec pravi kvadrat sa Venerom što donosi problem u odnosima . Emotivno možete osećati prazninu i teško vam je da se emotivno povežete kako sa partnerom tako i sa drugim ljudima. Potrudite se da ne dođe do konflikta sa partnerom kako u ljubavi tako i poslu. Moguće su prolazne napete situacije usled obostranih nepružanja pažnje i emocija.

PETAK 06.11

Ovim danom vlada Venera koja je u svom sedištu i u Vagi . Mesec pravi trigon sa Suncem što vam daje da istaknete svoju ličnost kroz blistavost ,pokazivanja svojih umeća i vrlina što ne traje ceo dan jer će Mesec praviti kvadrat sa Marsom što nam daje preterivanje ,inpulsivnost, nametati svoje stavove . Mnoge osobe mogu biti nervozne i napete u emotivnim odnosima pa dobro pripazite da nešto ne pokvarite u ovom danu.

Nastavlja se kvadrat Merkura i Saturna pa pazite na planiranja ,dogovore posebno one koji su na duge periode ,izbegavajte prepucavanja i tvrdoglavost. Budite odgovorni pa ako niste spremni da preuzmete velike stvari vi ih odložite za iduću bolji period. Ne sekirajte se ako se vaši neki dogovori ne ispoštuju jer viša sila je umešala svoje prste. Nesporazum i nejasnoće sa nametanjem tuđi stavova je sa ovim aspektom sasvim sigurno. Budite oprezni u saobraćaju . Zatim Mesec pravi trigon sa Neptunom koji daje jaku intuiciju ,kreativnost, maštu a u nastavku Mesec pravi opoziciju sa Jupiterom i Plutonom pa treba paziti na rasipanje novca, saobraćaj ili neki vid prekršaja . Budite pažljivi u večernjim satima .Dosta težak dan.

SUBOTA 07.11

Saturn je vladar dana i kako je on u svom sedištu i kvadratu sa Merkurom i dalje treba paziti u komunikaciji ,dogovorima,saobraćaju i svemu čime vlada Merkur i Saturn. U jutarnjim satima Mesec pravi opoziciju sa Saturnom pa vam početak dana može biti emotivno težak ,da ste brižni i opterćeni pa je sreća što kratko traje već u popodnevnim satima je lakše.

U nastavku Mesec je u kvadratu i sa Merkurom što može dovesti do razmimoilaženja misli i osećanja koji vode u nerazumevanje. Trebate biti pojačano pažljivi kada je komunikacija ,dogovori i privatne stvari u pitanju. Usled nesporazuma možete izgovoriti teške reči pa se posvađati zato strogo pazite. Zatim Mesec prelazi u Lava gde će praviti kvadrat sa Uranom što vam odjednom može dati uznemirenost i ishitrene poteze pa pazite da ne dođe do konflikta sa dragim ljudima i porodicom. Ne započinjite ništa novo sa ovim aspektom. Najbolje da se osamite i odmorite.

NEDELJA 08.11.

Ovim danom vlada energija Sunca pa kako je ono u Škorpionu na površinu izlazi sve što je pogurano i sakriveno. Mesec pravi Sekstil sa Venerom pa možete imati lepu energiju u svim vrstama odnosa . Svakako je neradni dan pa se možete družiti ,provodite lepe trenutke sa vašim prijateljima,voljenom osobom i dragim ljudima,porodicom.

Zatim Mesec pravi trigon sa Marsom što sportistima i osobama koje se rekreiraju može dati dosta dobru energiju i aktivnost u sportu. U nastavku Mesec pravi kvadrat sa Suncem pa se poreporučuje da ne preterujete u isticanju sebe i svoje bitnosti da ne uđete u konflikte. Najbolje je da se opustite i odmarate. Uglavnom dan je dosta povoljan za sport i zabavu.

 

Piše: ŽeljkaKnežević, astrologinja

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. NOVEMBAR 2020: PREOSJETLJIVI STE I SKLONI DA SVE DOŽIVLJAVATE ISUVIŠE LIČNO

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. NOVEMBAR 2020: POČINJETE DA RAZMIŠLJATE O DALJEM RAZVOJU VEZE