in

5 STVARI KOJE MOŽEŠ UČINITI DA MUŠKARAC LAV BUDE ZAUVEK TVOJ

Kao jedan od najistaknutijih vatrenih znakova, ovo je jedan od najuzbudljivijih i najstrastvenijih partnera. Postoji pet stvari koje možete učiniti zbog kojih će vas vaš on voljeti još više!

Pričamo o – Lavu!

Dopustite mu da povremeno bude sebičan. Neki Lavovi znaju koliko su nevjerojatni, neki nisu toga ni svjesni, ali svima oko njih to je jasno kao dan. Ponekad se Lav ponaša kao da je centar svemira, ali možete li ga doista kriviti?

Znate koliko je nevjerojatan vaš partner i zbog toga ste vjerojatno spremni dati mu sve ono što želi.

Poklanjajte mu puno pažnje

Lavovi općenito vole pohvale i pažnju u cjelini, ali ljubav i pažnja koju dobiju od svog partnera je ono za čim oni uistinu žude (i do čega im je stvarno stalo).

Pohvala od onih u koje imaju povjerenje i koje poštuju znači im više nego bilo čije drugo mišljenje.

Dopustite mu da bude zaštitnički raspoložen

Lavovi žele zadržati mali krug bliskih ljudi, a to naravno uključuje i njegovog partnera. Lavovi su žestoko odani i vrlo zaštitnički nastrojeni kada su u pitanju njegovi bližnji i njihova čast.

Ako su vas odabrali za partnera, oni žele biti s vama i ni s kim drugim. Da ne spominjem, njihovo samopoštovanje je previsoko da bi se odlučili biti bilo s kim.

Nemojte biti ljubomorni na njegovu grupicu obožavatelja

Lavovi su, naravno, karizmatični i šarmantni ljudi, a iako su potpuno lojalni, oni vole pažnju koju dobivaju zbog toga. Zbog ubojite kombinacije ugodnih osobina ličnosti, mnogi ljudi žele da je vaš Lav slobodan i spreman za avanturu.

Dopustite im da koketiraju s vašim Lavom ili da budu u njegovom društvu, on će vas voljeti zbog toga.

Dopustite mu da izražava svoje mišljenje

Bez obzira izražava li svoje mišljenje ili ne komentira ništa, on ima svoje mišljenje o svemu i svačemu. No, možete biti sigurni da će vam reći sve što misli ukoliko to zatražite od njega.

On se neće previše truditi da neugodne činjenice uvijeno iznese, zato poneke njegove iskrene izjave nemojte shvatiti kao uvredu.

HOROSKOP: 8 KARAKTERISTIKA RAKA, ŠKORPIJE I RIBE ZA KOJE NISTE ZNALI

HOROSKOPSKI ZNAKOVI I NJIHOVE SLABE STRANE