in

Kako tvoj horoskopski znak podnosi prekid veze: Da li si tužna i uplakana ili dižeš glavu i ideš dalje

Razumevanje kako tvoj horoskopski znak podnosi prekid veze može ti pomoći da se bolje nosiš sa takvim situacijama i pronađeš načine da se oporaviš.

Ovan (21. mart – 19. april):

Kao strastveni i energični znak, Ovnovi obično neće patiti u tišini nakon prekida veze. Oni se često okreću ka akciji kako bi se nosili sa situacijom. Ovan će verovatno preći na druge stvari koje su mu važne u životu, kao što su posao ili hobiji, kako bi se osećao bolje. Ipak, mogu biti impulzivni i skloni rizičnim ponašanjima nakon prekida, što ih može dovesti u nevolje.

Bik (20. april – 20. maj):

Bikovi su poznati po svojoj stabilnosti i teže ka sigurnosti u životu. Stoga, prekid veze za Bikove može biti veoma težak i dugotrajan proces oporavka. Bikovi će verovatno tražiti utehu u hrani, novcu ili materijalnim stvarima kako bi se osećali bolje. Takođe, mogu se okrenuti ka rutinama i konstantnosti kako bi se vratili u normalan život.

Blizanci (21. maj – 20. jun):

Blizanci su društveni i komunikativni znak, pa se nakon prekida veze često okreću svojim prijateljima i porodici. Oni će verovatno razgovarati o svom stanju i osećanjima sa ljudima koji su im bliski. Blizanci su takođe skloni distrakcijama i novim iskustvima, pa će se možda okrenuti ka putovanjima ili novim hobijima kako bi se oporavili.

Šta horoskopski znak govori o vama kao partneru u ljubavnoj vezi?

4 stvari kojih ne trebaš da se stidiš kada su u pitanju bivše ljubavi