in

Kako tvoj horoskopski znak podnosi prekid veze: Da li si tužna i uplakana ili dižeš glavu i ideš dalje

Rak (21. jun – 22. jul):

Rakovi su emotivni i osetljivi znak, pa će prekid veze za njih biti veoma težak. Mogu se osećati veoma ranjivo i povređeno, pa će verovatno potražiti podršku od prijatelja i porodice. Rakovi se često zatvaraju u sebe nakon prekida, pa im može biti potrebno više vremena da se oporave.

Lav (23. jul – 22. avgust):

Lavovi su ponosni i samouvereni znak, pa se nakon prekida veze mogu osećati povređeno u svom egu. Ipak, oni će često preći preko toga i okrenuti se ka aktivnostima koje im daju osećaj kontrole i samodržanja. Lavovi su poznati po svojoj kreativnosti i izražavanju, pa će se verovatno okrenuti ka umetnosti, muzici ili nekom drugom obliku izražavanja kako bi se oporavili. Takođe, Lavovi će se često okrenuti ka društvenom životu i izlascima kako bi zaboravili na prekid veze.

Devica (23. avgust – 22. septembar):

Device su praktični i organizovani znak, pa će se nakon prekida veze često fokusirati na svoje obaveze i posao. Oni će verovatno imati potrebu da se distanciraju od emocija i da analiziraju situaciju kako bi bolje razumeli šta se dogodilo. Device su poznate po svojoj upornosti i odlučnosti, pa će se verovatno fokusirati na ciljeve i planove za budućnost kako bi se oporavili.

Šta horoskopski znak govori o vama kao partneru u ljubavnoj vezi?

4 stvari kojih ne trebaš da se stidiš kada su u pitanju bivše ljubavi