in

KAKO DA GA ODVEDEŠ U KREVET: LAVOVE LASKANJEM, RAKOVE NEŽNOŠĆU, A OVNOVE DIREKTNOŠĆU

Ako vam se neka osoba toliko sviđa da biste pristali i samo na se*s za jednu noć sa njim, dovoljno je da saznate šta je u horoskopu.

Sve što treba da radite jeste da se pridržavate sledećih saveta koji odgovaraju njegovom horoskopskom znaku i osvojićete ga, možda ne samo za jednu noć, nego i za dugotrajnu vezu.

Ovan

Kada se radi o udvaranju, Ovan želi da budete direktni i agresivni. Nemojte da ga pitate za dozvolu da ga poljubite – samo ga poljubite kada uhvatite zgodan trenutak. Što vam je pristup jači, to bolje. Ovnovi su podložni i komplimentima. Oni žele da čuju da su najprivlačnije osobe na planeti. Ali slobodno možete da mu se suprotstavite. Njima su rasprave kao afrodizijak.

Bik

Oni koji su staloženi i postepeni, osvajaju Bikove. Oni vole udvaranje. Na prvom sastancima se pojavite sa nekim poklonom ili nekim znakom pažnje. Bikovi vole poklone. Stavite dobar parfem, jer će on na njih magnetski delovati, pošto su oni veoma osetljivi na miris. I mnogo se šalite – Bikovi vole da se smeju.

Blizanci

Najbrži put do Blizanaca vodi preko mozga. Pitajte ga da vam preporuči nešto za čitanje, jer on voli kada ga ljudi pitaju za savet tog tipa. Ako dobro poznajete neku materiju, pričajte o tome. Blizance mnogo privlače stručnjaci iz raznih oblasti – a što je oblast kojom se bavite nepoznatija, to bolje. Ako pomenu neki svoj hobi, raspitujte se da im se pridružite i osvojte ga preko njega.

HOROSKOP PRVOG POGLEDA: PRIPADNICE OVA 2 ZNAKA ĆE SE TOKOM JUNA ZALJUBITI NA PRVI POGLED

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI SE NAJBRŽE OPORAVE OD RASKIDA