in

KOJI SU NAJBOLJI DANI ZA LJUBAV I POSAO ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Horoskop otkriva koji su srećni dani u nedjelji za vaš znak Zodijaka – evo kada treba da napravite promjene i donesete važne odluke, a u kojim danima da posao i odlučivanje odložite!

Ovan


Za osobe rođene u znaku Ovna utorak, petak i subota su sretni dani. Ostali dani su manje povoljni za ovaj znak. Ovnovi utorkom treba da se posvete nekoj duhovnoj disciplini.

Bik

Za osobe rođene u znaku Bika ponedjeljak, srijeda, petak i subota su srećni dani. Utorkom treba izbjegavati velike troškove, a petak i nedjelju treba posvetiti odmoru.

Blizanci

Za osobe rođene u znaku Blizanaca ponedjeljak, srijeda, četvrtak i petak su sretni dani. Utorak i subota su obično dani briga, teškoća i gubitaka. Nedjelja je povoljna za rutinske poslove i kratka putovanja.

Rak

Za osobe rođene u znaku Raka petak i nedjelja su povoljni dani. Uspjeh u napornim poslovima vezuje se za ponedjeljak, utorak i četvrtak. Srijeda je povoljna za ulaganja, dok je subota za to nepovoljna. Ponedjeljkom treba primjenjivati određenje duhovne discipline.

Lav

Za osobe rođene u znaku Java, utorak, srijeda, četvrtak i petak su sretni dani. Ponedjeljkom i subotom treba izbjegavati važne poslove.

Djevica

Za osobe rođene u znaku Djevice, ponedjeljak, srijeda, četvrtak i petak , predstavljaju sretne dane.

6 PAROVA ZODIJAKA KOJI NIKADA NEĆE BITI SREĆNI MA KOLIKO GOD DA SE VOLJELI

HOĆE LI TI SE NAJVEĆA ŽELJA IKADA OSTVARITI? IZABERI RUŽU I SAZNAJ ISTINU ODMAH