in

KOJI SU NAJBOLJI DANI ZA LJUBAV I POSAO ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Vaga

Za osobe rođene u znaku Vage, ponedjeljak, utorak, srijeda, subota i nedjelja su sretni dani. Četvrtak je nepovoljan dan, a petkom ovi horoskopski znakovi imaju promjenljivu sreću.

Škorpija

Za osobe rođene u znaku Škorpije, ponedjeljak, utorak, četvrtak, petak i nedjelja su sretni dani. Dok srijeda i subota nisu povoljni dani.

Strijelac

Za osobe rođene u znaku Strijelca, srijeda, četvrtak, petak i nedjelja su sretni dani, dok se ponedjeljkom dešavaju teškoće. Utorak označava gubitak i ekstremne troškove. Subotom ovi znakovi imaju spor napredak i pomoć od drugih.

Jarac

Za osobe rođene u znaku Jarca, utorak, sreda, petak i subota su sretni dani. Dani briga su nedjelja, ponedeljak i četvrtak. Investiranje se preporučuje subotom, dok se za rad sa dokumentima preporučuje utorak.

Vodolija

Za osobe rođene u znaku Vodolije, ponedjeljak, utorak, četvrtak i petak su sretni dani. Srijeda i subota su nepovoljni dani, a nedjelja je promenljiva za ove znakove.

Ribe

Za osobe rođene u znaku Riba, utorak, četvrtak i nedjelja su sretni dani. Ponedeljak i subota izazivaju gubitke i nepovoljni su. Sreda i petak donose sklad i prosperitet.

6 PAROVA ZODIJAKA KOJI NIKADA NEĆE BITI SREĆNI MA KOLIKO GOD DA SE VOLJELI

HOĆE LI TI SE NAJVEĆA ŽELJA IKADA OSTVARITI? IZABERI RUŽU I SAZNAJ ISTINU ODMAH