in

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2024: TREBAĆE DOSTA TRUDA DA OSTVARITE ONO ŠTO STE NAUMILI

VAGA

Možete očekivati vrlo pozitivan mjesec u kom će mnoge stvari polako početi dolaziti na svoje mjesto. Jedino što će vas mučiti, a više u drugom dijelu mjeseca, bit će male moralne dvojbe. Zato se dobro organizirajte i uvijek prvo promislite što je zapravo na stvari. Pokrenut će se neki dugoročni poslovi ili će se postojeći stabilizirati.

SKORPIJA 

Vaša ljubavna priča nastavit će se. Iskušenja će dolaziti kroz vaša neprimjerena regiranja, pa je važno da se obuzdate jer nema objektivnih razloga da divljate. Sve je u redu. Samci bi mogli naći ljubav koju su tražili. U poslu će biti šareno. Bavit ćete se svim i svačim, ali ničim određeno. Vaše preokupacije bit će vezane uz komunikacije i izražavanje.

STRIJELAC

Niz dobrih prilika za zaradu vjerojatno će vas potaknuti da se angažirate oko posla. Neki će tako možda preskočiti ili odgoditi planirani predah. Osobni odnosi bit će dobri, a ako još tražite srodnu dušu, najlakše i najbrže ćete je naći putujući. Bit će i nekih financijskih kalkulacija koje će vam zadati glavobolju, ali riješit ćete ih.

NEDELJNI HOROSKOP OD 03. DO 09. JUNA 2024: NE ULAZITE U RASPRAVE, NEĆE DOBRO ZAVRŠITI

NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. JUNA 2024: MORATE BITI SUZDRŽANI KADA SITUACIJA TO ZAHTJEVA