in

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2024: Budi spremna i otvorena za ljubav i novu vezu čak i ako to ne očekuješ

VODOLIJA

Ljubav

U suštini, za slobodne Vodolije najpovoljniji ljubavni period kreće od poslednje dekade maja – kada u znak Blizanaca koji predstavlja vaše polje uživanja i ljubavi uđe prvo Sunce, a nešto kasnije i Venera i Jupiter. Prilika za flert vam svakako tokom maja neće faliti, a neki od tih flertića očigledno imaju priliku da se pretvore i u dugotrajnije ljubavne priče. No, dok se ljubav ne dogodi vi uživajte u pokretu, aktivnostima, zabavi – jer za to imate mogućnosti tokom celog meseca. Neki od vas mogu imati podsećanje iz prošlosti tokom druge dekade maja – sami odlučite šta ćete sa tim. Zauzeti – porodični i poslovni sektor će vas dosta okupirati, pa možda neće baš uvek biti dovoljno vremena za partnera i vas. Odnos je suštinski stabilan, pa ga ne kvarite povremenim izlivima nervoze i nestrpljivosti.

Posao

Ako vam je april bio naporan i zahtevan mesec – ne računajte da će maj biti jednostavniji. Ono što jeste dobro je da ćete imati više energije nego inače, više snage i volje nego u prethodnom periodu. Komunikacija sa saradnicima će biti povremeno prilično izazovna – jer ćete i vi i oni biti nervozni i nestrpljivi. Period je odličan ukoliko imate nameru da nešto menjate, da realizujete svoje ideje, da pokrećete nove projekte, otvarate nova tržišta ili da se angažujete u novim poslovnim saradnjama.

Zdravlje

Prisutna je velika količina umora. Respiratorni sistem vam je osetljiv, a potrebno je i da budete oprezniji u saobraćaju. Mogućnost povreda.

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. MAJA 2024: Pred vama su dani dobrih, ali ne velikih ljubavnih prilika

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. MAJA 2024: DA LI UZETI STVARI U SVOJE RUKE ILI PREPUSTITI DRUGIMA DA VODE CIJELU STVAR