in

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2024: Budi spremna i otvorena za ljubav i novu vezu čak i ako to ne očekuješ

RIBE

Ljubav

Za slobodne Ribe je ovo lep period – ne samo da će se više zabaviti i više uživati, možda malo i putovati – nego tokom maja mogu pronaći i osobu koja bi mogla da probudi njihovo duboko interesovanje i pažnju. Nove ljubavne priče koje tokom maja pokrećete imaju sve preduslove za stabilnost i trajnost. Najbolje vreme za ljubavna dešavanja je otprilike do polovine meseca, jer već posle toga ulazimo u zonu koja takođe može da donese emocije – ali nešto kompleksnije i komplikovanije. Nekima od vas može se dogoditi i susret sa prošlošću, što je posebno aktuelno tokom druge dekade meseca. Zauzeti – dobra komunikacija, iskrenost i otvorenost su sada vrlo značajne stavke u odnosu sa partnerom. Ukoliko to funkcioniše – nećete imati nikakav problem da bliskost i razumevanje između vas dvoje budu potpuni.

Posao

Ono što će vam svakako dati vetar u leđa jeste poboljšanje u finansijskom sektoru, koje će nastupiti dosta brzo, već od ulaska u drugu dekadu maja. Samo – budite oprezni sa troškovima, jer vam se novac lako izvlači iz ruku. Poslovno – pred vama je jedan aktivan i dinamičan mesec u kojem će biti oscilacija – dosta toga će ići neujednačeno, javljaće se prepreke (bilo kroz komunikaciju sa saradnicima, papirologiju) ali ćete uspevati da se u hodu prilagodite i snađete. Pokažite odgovornost i trud.

Zdravlje

Ne trošite se previše i neutrališite stres kroz rekreaciju ili opuštanje. Više povedite računa u saobraćaju. Sredinom meseca su moguće prehlade, povrede.

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. MAJA 2024: Pred vama su dani dobrih, ali ne velikih ljubavnih prilika

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. MAJA 2024: DA LI UZETI STVARI U SVOJE RUKE ILI PREPUSTITI DRUGIMA DA VODE CIJELU STVAR