in

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2024: Budi spremna i otvorena za ljubav i novu vezu čak i ako to ne očekuješ

OVAN

Ljubav

Photo of Woman Wearing Black Scarf

Slobodnim Ovnovima maj donosi talas pozitivne energije, pojačan društveni život, prijatna iznenađenja i nova poznanstva. Prošlost se još uvek može povremeno provlačiti kroz vaše misli – može doći kao talas tuge ili talas podsećanja – ali vi sada idete napred, ostavljajući sve ono što je bilo iza sebe. Iako je ceo mesec više nego povoljan za ljubavna dešavanja – ipak je period do kraja druge dekade maja najbolji, jer poznanstva i odnosi započeti tada – imaju odlične osnove da postanu trajna vrednost u vašem životu. Za vas – ovo je mesec pozitivne inspiracije i uzbudljivih dešavanja – pa uživajte iz sve snage u njemu. Što se tiče zauzetih – ovo je odlično vreme da krenete novim, drugačijim i boljim putem, da se više povežete i planirate budućnost. Mesec lepih vesti, ali i mesec veridbi, venčanja, početka zajedničkog života.

Posao

Energija vam je odlična, imate jasne ciljeve i dovoljno snage i upornosti da stignete do njih. Nemojte da vaša nestrpljivost i povremena rigidnost pokvari neke pregovore. Zastoj koji je bio primetan tokom aprila sada se prevazilazi i tokom ovog meseca možete napraviti dogovore koji će biti više nego isplativi po vas. Ovo je period ozbiljnih i dugotrajnih saradnji. Posle faze pojačanih troškova koja vas čeka tokom prve sedmice maja, ulazite prvo u fazu stabilnosti, a onda i u poboljšanje finansija.

Zdravlje

Iako se osećate dosta bolje – nemojte testirati svoje granice izdržljivosti. Potrudite se da imate dovoljno prostora za odmor i za opuštanje. Moguće su glavobolje i problemi sa sinusima, alergijama.

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. MAJA 2024: Pred vama su dani dobrih, ali ne velikih ljubavnih prilika

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. MAJA 2024: DA LI UZETI STVARI U SVOJE RUKE ILI PREPUSTITI DRUGIMA DA VODE CIJELU STVAR