in

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2024: Budi spremna i otvorena za ljubav i novu vezu čak i ako to ne očekuješ

LAV

Ljubav

Pred slobodnim Lavovima je više nego solidan mesec u kojem će se vaša društvenost pojačati, posebno u njegovom drugom delu. Družićete se, možda malo putovati, izlaziti – i sigurno je da će se pojaviti jedna ili više osoba koje bi skrenule vašu pažnju na sebe. Nešto što počne kao zanimljiva komunikacija i vrcav flert – lako se može u drugom delu meseca pretvoriti u lepu ljubavnu priču. Neki od vas mogu imati talase podsećanja na prošlost – bilo kroz misli koje same od sebe idu ka bivšem partneru, bilo kroz konkretan susret. Savet za vas – prošlost bi trebalo ostaviti iza sebe i krenuti napred, okrenuti se ka budućnosti. Zauzeti Lavovi – druga dekada maja bi mogla biti pomalo naporna za odnos sa voljenom osobom. Okolnosti vam tada neće ići na ruku a i vas dvoje možete biti naglašeno tvrdoglavi i teški.

Posao

Najveći fokus je tokom ovog meseca na poslovnom segmentu – gde će biti dosta izazova i prepreka, posebno tokom druge dekade maja. Možete imati ne baš prijatne razgovore i lošu komunikaciju sa saradnicima i nadređenima. Budite strpljivi i uporni, ne dozvolite da budete isprovocirani i nemojte donositi bitne odluke naprečac. I pored ove nestabilne faze – bićete zadovoljni, posebno ulaskom u treću dekadu meseca. Sada do uspeha ne stižete lako, već preko prepreka – ali će vam se sve to isplatiti.

Zdravlje

Zdravstvena situacija će uglavnom biti stabilna, ali će doza stresa biti pojačana. Pokušajte da svaki slobodan trenutak iskoristite za opuštanje i odmor.

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. MAJA 2024: Pred vama su dani dobrih, ali ne velikih ljubavnih prilika

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. MAJA 2024: DA LI UZETI STVARI U SVOJE RUKE ILI PREPUSTITI DRUGIMA DA VODE CIJELU STVAR