in

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2024: Budi spremna i otvorena za ljubav i novu vezu čak i ako to ne očekuješ

DEVICA

Ljubav

Pred slobodnim Devicama je mesec u kojem trebaju da se opuste i prepuste talasu pozitivne energije da ih nosi. Imaćete više nego dovoljno razloga za zadovoljstvo – možete putovati, proširiti krug prijatelja, možete se dobro zabaviti – a sigurno je da ćete pleniti pažnju, posebno u drugom delu meseca. Postoje itekako dobre osnove da se novo poznanstvo razvije u mnogo više od toga. Period vam ni malo nije loš za nova ljubavna dešavanja. Zauzete Device – posle napetog a kod nekih parova i pomalo turbulentnog perioda koji je iza vas – sada ulazite u stabilniju fazu. Ono što se pokvarilo, sada se može popravljati – strpljivo i uz mnogo bolju komunikaciju nego do sada. Ako ste rešili da popravljate odnos, onda to radite iz korena – da se sve ono kroz šta ste prošli ne bi ponovilo za koji mesec. Sada imate priliku – sređujte.

Posao

Koliko god da je maj suštinski poslovno povoljan po vas, ne znači da ćete ga izgurati lako. Posebno opterećujuće i zahtevne situacije po vas mogu biti prisutne tokom druge dekade meseca – obaveza će biti previše, a odnos sa saradnicima i kolegama baš i neće biti sjajan. Pokušajte da se u tom periodu bolje organizujete, isečete one obaveze koje nisu toliko bitne – da biste imali dovoljno prostora da se posvetite prioritetima. Posle nešto lošijeg početka meseca – sledi vam finansijski povoljno razdoblje.

Zdravlje

Ne idite preko svojih granica i pokušajte da se ne iscrpljujete. Polovinom meseca moguće su tegobe sa disajnim organima, grlo je posebno osetljivo.

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. MAJA 2024: Pred vama su dani dobrih, ali ne velikih ljubavnih prilika

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. MAJA 2024: DA LI UZETI STVARI U SVOJE RUKE ILI PREPUSTITI DRUGIMA DA VODE CIJELU STVAR