in

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2024: Budi spremna i otvorena za ljubav i novu vezu čak i ako to ne očekuješ

VAGA

Ljubav

Iako će slobodne Vage imati više nego dovoljno „udvarača“ (prilično upornih, možda čak i nasrtljivih) – možda bi bilo dobro ne zaletati se, već razmisliti o tome šta je ono što vi zaista hoćete. Prva polovina maja je vreme da se više posvetite sebi, da ne žurite već da idete laganim tempom i da pustite da se istim takvim tempom razvijaju potencijalni emotivni kontakti. Drugi deo meseca, posebno poslednjih desetak dana maja donosi vama lično mnogo bolju energiju, opuštenost i lepršavost – pa i mnogo bolje ljubavne prilike. Što se tiče zauzetih – oni odnosi koji su suštinski dobri mogu samo napredovati, jer ćete se partner i vi uklapati i truditi se jedno oko drugog. Kod nestabilnih odnosa, problem može biti u tome što nećete imati dovoljno vremena jedno za drugo, što će dinamika odnosa biti promenljiva i nestabilna.

Posao

Ulazak Jupitera u znak Blizanaca krajem meseca će vas definitivno pokrenuti u pozitivnom pravcu kada je poslovni sektor u pitanju. Vaši planovi će od tog perioda krenuti ka ostvarenju. No, do tada – računajte da je pred vama naporan i izazovan mesec sa dosta tenzičnih momenata koji neće dolaziti sa vaše strane, već od strane onih sa kojima radite i sarađujete. Obaveze vam neće predstavljati problem, njih ćete završavati bez teškoća i u dogovorenim rokovima. Što se finansija tiče – promenljivo stanje.

Zdravlje

Ne budite statični – potreban vam je neki vid rekreacije, fizičke aktivnosti. Osetljivi su vam disajni organi, posebno tokom druge dekade maja.

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. MAJA 2024: Pred vama su dani dobrih, ali ne velikih ljubavnih prilika

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. MAJA 2024: DA LI UZETI STVARI U SVOJE RUKE ILI PREPUSTITI DRUGIMA DA VODE CIJELU STVAR