in

MJESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2024: IMAĆETE JASAN STAV I PRAVAC, BUDITE DOSLJEDNI

JARAC

Neki će prolaziti pravu muku zbog stalnih provokacija ili kritika druge strane, ali treba ostati miran. Bit će dosta prilika za zabave i druženja, no uz uvjet da ostanete umjereni, a naročito u ponašanju. Ne uzimajte stvari previše k srcu. U poslu ćete dobiti priliku pokazati koliko ste kreativni. Redovno se odmarajte jer će vam nedostajati energije.

VODOLIJA

Na dobrim financijskim temeljima vi ćete graditi svoje poslovne poteze. Istovremeno ćete proširiti krug suradnika ili ćete putovati zbog posla. Nećete se previše brinuti zbog rokova i pritiska, dapače, mnogi će u opuštenom ozračju sklapati poslove. Spojit će ugodno s korisnim. Ljubavni život bit će pomalo siromašan, ali vezani će biti dobro.

RIBE

Mjesec pred vama bit će dobar za ljubav, pa ako ste još sami, potrudite se izaći među ljude. Nije isključeno da ljubav nađete preko posla. Ono što radite razvijat će se dobro uz uvjet da se izborite za ono u što vjerujete. Ponekad biste se naime, mogli uspavati i tako propustiti dobru priliku. Također se bolje organizirajte. Budite budni.

ZA NJIH KAŽU DA SU PRAVO BLAGO: OVO SU ČETIRI ZNAKA HOROSKOPA ČIJE SU DUŠE ČISTE KAO SUZA

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. AVGUSTA 2024: OČEKUJTE ODGOVORE KOJIMA SE VEĆ DUŽE VRIJEME NADATE