in

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. MAJA 2024: DA LI UZETI STVARI U SVOJE RUKE ILI PREPUSTITI DRUGIMA DA VODE CIJELU STVAR

VAGA

LJUBAV: Počinje faza intenzivnih izlazaka i brojnih prilika za ljubav. Vaš društveni život odjednom će oživjeti i postati toliko bogat da se u prvi tren možda nećete ni snaći. Prihvatite pozive, dotjerajte se i idite među ljude. Oni vas očekuju.
KARIJERA: Mnogo posla je pred vama, a za to treba i mnogo energije. Možda će vam katkada nedostajati inspiracije ili motivacije za sve što treba odraditi. Zato je važno da se još bolje pozabavite samim područjem rada kojim se bavite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Odbacite pritiske i naspavajte se.

SKORPIJA

LJUBAV: Vozit ćete mirno i sigurno većinu tjedna. Povremeno ćete se uplesti u mrežu raznih ljudi i vješto ćete s njima komunicirati. Oni koji su još sami lako će nailaziti na nova lica, a neka će im se i jako svidjeti. Ipak, težit ćete neobvezujućem.
KARIJERA: Vjerojatno ćete odlično prosperirati u uslužnim bavljenjima. Neki će doseći rješenja koja su dugo bila nemoguća. Bit ćete zadovoljni i materijalnim postignućima, ali svijet ideja i dalje će vam biti izazov kojem ne možete odoljeti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite za svojom intuicijom.

STRIJELAC

LJUBAV: Opuštenost ili ravnodušnost vladat će u vašim osobnim odnosima. Mnogi parovi uživat će bez pritiska da se nekamo mora izaći ili nešto nekom dokazati. Povremeno ćete također biti skloni povlačenju i skrivanju emocija, ali to će biti prolazno.
KARIJERA: Slijedeći svoj put doći ćete do faze kad treba biti na usluzi drugima. Upravo ta vrline vrijedna osobina doći će do izražaja ovih dana i to najviše zato jer će se situacija razviti u tom pravcu. Pomoći ćete mnogima oko sebe.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne štedite se, imate snage.

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2024: Budi spremna i otvorena za ljubav i novu vezu čak i ako to ne očekuješ

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. MAJA 2024: VAŠA SAMOPROCJENA MORA BITI SAMOSVJESNA I ZRELA