in

NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 21. APRILA 2024: ČITAT ĆETE MISLI I OSJEĆANJA PARTNERA

OVAN

LJUBAV: Tokom ovog tjedna ojačat će povjerenje u vašem privatnom životu. Napokon ćete s drugom stranom moći razgovarati otvorenije, premda stoji da važete svaku svoju riječ. Poboljšanje će vas ohrabriti i da više izlazite, pa će se samci upustiti u udvaranja.
KARIJERA: Vjerojatno će vas podržati komunikativni i otvoreni ljudi jer će uvidjeti vaš trud. Bit će vam drago, premda ćete osjećati blage posljedice stresova. Sad možete raditi malo lakše i bez pritiska. Oslonite se na one koji vas podržavaju.
ZDRAVLJE&SAVJET: Opustite se vježbajući jogu.

BIK

LJUBAV: Postat ćete mirniji i zadovoljniji. Čitat ćete misli i osjećaje partnera. Zato ćete pričati samo o bitnim temama. Ljubav će vam vjeorjatno biti uzvraćeno na lijep način. Oni koji su još sami bit će zanimljivi drugima i rado pozivani u društvo.
KARIJERA: Nakon što ste možda morali pognuti glavu, prepoznat ćete da dolazi vrijeme za borbu. Sve ste spremniji jasno i glasno izraziti svoj stav, a ako se netko snjim ne slaže, vi ćete iznijeti argumente. Nećete odustati sve dok se ne potigne kompromis.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.

BLIZANCI

LJUBAV: Zamišljat ćete se u ulozi velikog zavodnika, no prilika za to bit će više u vašoj mašti nego u stvarnosti. Ipak, ono što ulovite, bit će dobro. Zato se dotjerajte se i izađite među ljude. Samo neka vaša očekivanja budu malo realnija.
KARIJERA: Na radnom mjestu bit će sve više događaja. Ne samo na temu redovnih zadataka, nego će se aktivirati i događaji povezani s ljudskim odnosima, uvjetima rada, uslugama koje dobivate ili pružate. Neki će biti pretrpani poslom.
ZDRAVLJE&SAVJET: Napravite bolji plan i red. Potom ga primjenite.

NEDELJNI HOROSKOP OD 08. DO 14. APRILA 2024:ONI KOJI SU JOŠ SAMI LJUBAV ĆE POTRAŽITI NA OBIČNIM MJESTIMA I BEZ PRITISKA

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 28. APRILA 2024: NAUČITE DA KONTROLIŠETE IZLIVE EMOCIJA, NIČEMU NE VODI