in

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 28. APRILA 2024: NAUČITE DA KONTROLIŠETE IZLIVE EMOCIJA, NIČEMU NE VODI

RAK

LJUBAV: Budite pažljivi prema partnerovim osećanjima. U poslednje vreme ste impulsivni i nestrpljivi i sve želite odmah, a to opterećuje drugu stranu, ali i vas. Naučite da kontrolišete izlive emocija jer to ničemu ne vodi – usmerite se na mirno i dobronamerno rešavanje mogućih problema. Slobodni Rakovi, nemojte juriti za nekim ako očigledno nije zainteresovan. Bespotrebno gubite energiju, a možete je usmeriti na sebe i one koji to zaslužuju, a možda i na nekog koga zapravo ne gledate na taj način, pa je krajnje vreme da širom otvorite oči.

POSAO: Nemojte biti bahati i alavi na radnom mestu – ne mora (a i nemoguće je) da sve bude obavljeno istog trenutka. Sortirajte prioritete i organizujte zadatke na način koji je olakšan za sve, a produktivan. Ne obezvređujte tuđi doprinos samo zato što ste vi mislili da određena stavka treba da se uradi drugačije. Ne kaže se bezveze da lepa reč gvozdena vrata otvara, pa pohvalite kolege za njihov učinak. Nikad se ne zna koliko pozitivno to može uticati na određenu osobu.

ZDRAVLJE: Nemojte projektovati svoje frustracije i nezadovoljstvo na druge, već radite na tome da se bolje osećate – oplemenjivanjem i bavljenjem zabavnim aktivnostima sa dragim ljudima. U suprotnom narušavate i svoje i tuđe zdravlje.

LAV

LJUBAV: Ako se u vašem životu uporno pojavljuje osoba koja vam privlači pažnju, a imate stabilnu vezu, razmislite da li vredi da odgovorite na njena nastojanja. Možda o tome možete otvoreno razgovarati sa svojim partnerom, koji se zbog toga dodatno može potruditi da zaboravite “uzurpatora”. Slobodni Lavovi, vaša potreba za pažnjom u ovom periodu može biti produktivna, jer je izvesno da će privući osobu koju već izvesno vreme pokušavate da šarmirate. Ako pohod bude plodonosan, trudite se da ne budete previše uporni i da ne silite razvoj odnosa kako simpatiju ne biste oterali.

POSAO: Kad ujutru stignete na radno mesto, organizujte se tako da prvo obavite zahtevnije zadatke, kako biste dobili osećaj opuštenosti čim ih obavite. Onda će vam svaka manja obaveza biti uživanje. Nemojte ka novim primamljivim projektima hrliti glavom bez obzira, već ih prvo proučite (možda uz savet iskusnijih partnera i kolega), a onda donesite odluku da li su vredni prihvatanja.

ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja, ali rutinski pregled kod lekara nije zgoreg. Unosite vitamine, šetajte i utehu tražite kod onih za koje znate da će vam doneti pozitivno raspoloženje.

DJEVICA

LJUBAV: Upravo ovaj trenutak je sasvim prikladan za jačanje ljubavnih odnosa; za romantiku i zabavu, jer vam planete obećavaju uspon u vašem ličnom životu. Iskoristite to, pa se sa partnerom upustite u nova iskustva i aktivnosti koji će vam doneti dobrobit. Slobodne Device, ako vas neko u startu ne ceni i ravnodušan je prema vašim nastojanjima, ne gubite energiju koju možete usmeriti na toliko toga drugog – pozitivnog. Doći će onaj kom ćete biti idealni takvi kakvi jeste, a vi dotad radite na sebi i svom oplemenjivanju – u svakom smislu reči.

POSAO: Vaša perfekcioznost nekad može da opterećuje – i vas i druge. Ne može sve biti savršeno odrađeno jer postoji razni spoljni uticaji koji to ne dozvoljavaju, pa ne dozvolite da vas to frustrira, već svoj deo posla obavljajte onoliko koliko je u vašoj moći. Period je povoljan za ulaganja, ali se prvo dobro o svemu informišite s advokatom i bankom.

ZDRAVLJE: Ako se kanite da krenete na trening, jednostavno presecite i krenite. Nemojte čekati poseban trenutak ili da prođu bilo kakvi praznici i proslave. Videćete kako ćete se već nakon prvog treninga osećati rasterećenije i energičnije.

NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 21. APRILA 2024: ČITAT ĆETE MISLI I OSJEĆANJA PARTNERA

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2024: Čeka te tuga, dete, ljubomora