in

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. APRILA 2023: Većinu ovih dana provodićete u samoći i čežnji

OVAN

LJUBAV: Bit ćete raspoloženi za razne ljubavne pustolovine. Oni koji već jesu u duljim vezama proživljavat će novu renesansu. Zajedničko vrijeme će vam proletjeti ako budete slijedili želje druge strane. U protivnom, bit će malih rasprava.
KARIJERA: Trenutačno niste u najboljoj formi za rad. Ne samo da vam se ne radi, nego i okolnosti ne daju poticaje. Nedostatak maotivacije bit će prirodna posljedica ovakvog stanja. Uglavnom ćete odrađivati zadano, a najradije ćete pričati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Čovjek je čovjeku lijek.

BIK

LJUBAV: Male frustracije bit će zanemarivog karaktera, a kompenzirat ćete ih dobrim utjecajima u drugim područjima života. Mnogi će nakratko pobjeći u svoj posao ili društvo prijatelja, ali između njih i partnera sve je u redu.
KARIJERA: Hvatat će vas nervoza kad će trebati komunicirati i surađivati s drugima. Najviše zato jer s njihove strane neće sve teći profesionalno. Shvatite da nisu svi toliko otvoreni i inventivni kao vi i da ponekad nekom treba progledati i kroz prste.
ZDRAVLJE&SAVJET: Živjet ćete u svom svijetu mašte.

BLIZANCI

LJUBAV: Vjerojatno ćete postati pomalo tupi jer već neko vrijeme ništa ne ispunjava vaša ljubavna očekivanja. Ne budite razočarani, mirom i humorom možete sasvim uspješno održavati solidan status quo u svojoj vezi. Učinite tako.
KARIJERA: Pred vama su novi zanimljivi zadaci. Najljepše je što su povezani s nizhom kontakata ili putovanja, a vi to volite. Ipak, ne srljajte, nego prvo dobro sagledajte što vam se nudi, odvažite ispravno sve elemente, te tek onda djelujte.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite pošteni ne samo prema sebi, nego i prema drugima.

3 NAJSREĆNIJA datuma koje ne smete propustiti ovog APRILA: Ovaj mesec obiluje izuzetnim mogućnostima za preokret u životu

SPREMITE SE ZA SREĆAN SUDBINSKI SUSRET SUNCA I JUPITERA 11. APRILA: Širenje svih oblasti života, od bogatstva do ljubavi