in

3 NAJSREĆNIJA datuma koje ne smete propustiti ovog APRILA: Ovaj mesec obiluje izuzetnim mogućnostima za preokret u životu

4. april –

Dan kad ogledala igraju svoju igru 4-4 – Juhuuu, četvorka je tu! Ova magična brojka predstavlja kombinaciju četiri elementa – Zemlje, Vode, Vatre i Vazduha. Dakle, danas je dan kada bi trebalo da obratite pažnju na sve hitne stvari u životu.

Ali, nemojte brinuti, na kraju dana ćete se odmoriti kao kralj ili kraljica! Ako vam se malo šopinguje, danas je idealan dan za umerenu kupovinu. Takođe, imate priliku da upoznate nove ljude, bilo na internetu ili u stvarnom životu. Ne zaboravite da obratite pažnju na vaše prijatelje i porodicu – danas su oni vaši najveći saveznici!

14. april –

Venera i Saturn plešu tango Ah, dan kad Venera i Saturn igraju zajedno! Ovaj dan nije baš najjači, ali je definitivno harmoničan. Možda ćete konačno shvatiti koja je vaša svrha u životu i koje su vaše veštine.

Ako imate nekih novih početaka ili stvari koje treba završiti, danas je pravi dan za to! Ljudi oko vas će biti puni konstruktivnih kritika, pa bi bilo dobro da ih saslušate. Uvek je lepo čuti šta vaše bližnje osobe imaju da vam kažu i dati vam neki savet ili smernicu.

22. april –

Kiša meteora Lirida i optimizam u vazduhu! Kiša meteora Lirida stiže, astrolozi su uzbudjeni, a vi? Ovaj fenomen budi optimizam u ljudima i čini nas ljubaznijim jedni prema drugima. Iako će aktivnost ovog toka biti na vrhuncu 22. i 23. aprila, 22. je najpovoljniji dan za ovo čudo prirode.

Ako se osećate obeshrabreni i prepuni negativnih misli, danas je dan da ih ostavite po strani. Da biste postali uspešniji, važno je pokazati više ljubaznosti i topline prema ljudima oko vas. Ko zna, možda ćete upoznati neke nove prijatelje dok budete posmatrali ovo neverovatno nebo!

LJUBAVNA TABELA: Broj preklapanja tebe i tvog partnera otkriva hoćete li biti srećni u ljubavi

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. APRILA 2023: Većinu ovih dana provodićete u samoći i čežnji