in

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. SEPTEMBRA 2023: Dolazićete u iskušenje da se posvađate ili da prigovarate nešto

RAK

LJUBAV: Diskrecija i intimnost bit će vam glavna obilježja i kriteriji kojim ćete se rukovoditi u osobnom životu ovih dana. Možda ćete voljenoj osobi čak ići i na živce, jer kad ona poželi izaći, vi biste ostali kod kuće. Budite malo otvoreniji za društvo.
KARIJERA: Izgledat će kao da svi nešto razvlače, ali vi nećete čekati ništa. Jednostavno ćete znati da se kockice se slažu sve većom brzinom, a na vama je da se prilagođavate najbolje što znate. To će ići lako uz malo samokontrole. Prilike su tu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite na svoj omiljeni sport.

LAV

LJUBAV: Pred vama su dani u kojim će biti šarenih ljubavnih iskustava. Oni koji su još sami neka se dotjeraju i izađu među ljude, ali neka njihovi kirteriji budu realni. Oni u vezama bit će sasvim zadovoljni ako prihvate voljenu osobu takvu kakva jest.
KARIJERA: Volite kreativan ili umjetnički rad, ali ovih dana cijenite prije svega poslove koji su sigurni. Stabilnost je tema o kojoj ćete rado diskutirati s kolegama. Svoje poslovne interese usmjerivat ćete prema spomenutom kriteriju.
ZDRAVLJE&SAVJET: Razgibajte svoje zglobove. Prošetajte.

DJEVICA

LJUBAV: Svako malo dolazićete u iskušenje da se posvađate, da prigovarate ili da kritizirate drugu stranu. Moguće je i obratno, da drugi kritiziraju vas. Tek uz više humora i samokontrole stvari mogu krenuti na bolje. Potrudite se.
KARIJERA: Umjetnici pred publikom, sportaši, kao i oni koji rade s mladima dobit će lijepu priliku u svom radu. Neki će se zbog toga zaletjeti i početi graditi kule u zraku. Mogućnost je tu, ali treba biti realan. Ostanite na zemlji, jer slava je prolazna.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bit će nemirnih snova.

Najdetaljniji LJUBAVNI horoskop do kraja 2023. godine: Ljubavni brodolom, vraćanje stare ljubavi i brak kao velika sreća

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. SEPTEMBRA 2023: Ne očekujte baš ništa od onog što trenutno imate