in

Najdetaljniji LJUBAVNI horoskop do kraja 2023. godine: Ljubavni brodolom, vraćanje stare ljubavi i brak kao velika sreća

OVAN ♈ 

Ove godine vaša ljubav počinje da cveta. Potencijalni partneri pokušavaju da vam udovolje i da se upoznaju sa vama. Vaša moć zavođenja bila bi mnogo veća u poređenju sa prošlom godinom. Vatreni ste i vaša strast privlači potencijalne partnere. I proleće i leto bi predstavili divan period za vaše šanse u ljubavi.

Ali, onda oko sredine godine, Ovnovima se savetuje da naprave korak unazad u pogledu njihovog braka ili ljubavnih izgleda. Ovo je vreme kada treba da izbegavate da budete impulsivni i da donosite neke teške životne odluke.

Zatim kako godina napreduje, možete ponovo da se vratite na svoj uhodani put. Ako su bili iskreni u vezi, nekim Ovnovima bi mogle da se vrate neke izgubljene veze i ljubav. Početak 2023. godine mogao bi predstavljati neke probleme u vašem ljubavnom životu. Ali onda Jupiter može da donese poboljšanje. Sredina godine predstavlja neki nesporazum ili nedostatak koordinacije sa partnerom. Ovnovi koji su poznati po svom vatrenom i agresivnom ponašanju, trebaće da obrate posebnu pažnju na to svoje ponašanje, jer bi to moglo dovesti do napetosti u njihovim odnosima. Druga polovina godine će se pokazati dobrom za brak i ljubav Ovnova.

Ovnovi će postati mnogo bliži svom partneru i mogli bi da ih bolje razumeju ove godine. Za one koji žele da se venčaju, to bi trebalo da urade tokom drugog i trećeg kvartala u godini, jer je to period kada možete imati najbolje trenutke sa svojim partnerom ili supružnikom. Trebate biti oprezniji od juna do septembra, kada su mogući teži periodi u ljubavi i braku. To bi mogao biti svojevrstan test vaših odnosa. Generalno, 2023. je srećna godina u ljubavi za ljude rođene u znaku Ovna. Ovan je uvek spreman za uzbuđenja i nova iskustva, a ove godine i povoljan odnos sa Jupiterom će vas učiniti još samouverenijim i smelijim nego što ste do sada bili. Stoga, možete se zaljubiti sa više entuzijazma.

Ovnovi više neće hteti da čekaju, više im neće trebati nikakve potvrde, ali će ih događaji koji se dešavaju u njihovim životima uveriti da su pronašli osobu sa kojom žele da provedu ostatak života. Ako već nisu uključeni u vezu, Ovnovi bi mogli naći nekog posebnog, i bez razmišljanja, smatraće da je ovo pravi trenutak da se napravi veliki korak. Početkom godine mogu da preovladaju neke lične brige, ali od avgusta se stvari poboljšavaju. U poslednjoj nedelji septembra, četiri planete prelaze u vaš sektor odnosa Ovna i jedna od njih je Jupiter. Od ovog puta možete očekivati veliku dobrobit od drugih ljudi. Ako tražite partnera, putujte ili otiđite sa svog uobičajenog mesta, da biste našli takvu osobu.

Sa Blizancima ćete ostvariti lako kontakt jer oboje volite da flertujete. Ovnovi su erotični, a Blizanci su znatiželjni. Jedino pazite da ne preterate u uzbuđenjima. Sa Lavom se idealno slažete na svim nivoima i veoma lako stupate u brak. U vezi sa Strelcem Ovnovima odgovara Strelčeva izdržljivost i kondicija. Privlačnost je obostrana, a ljubavni i prijateljski odnosi su podjednako jaki i prijatni.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Merkur, planeta komunikacije, imaće četiri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2023. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 29. Decembar 2022. (Jarac) – 18. Januar 2023. (Jarac)
■ 21. April 2023. (Bik) – 15.Maj 2023. (Bik)
■ 23. August 2023. (Devica) – 15. Septembar 2023. (Devica)
■ 13. Decembar 2023. (Jarac) – 2. Januar 2024. (Strelac)

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2023: Otkrićete kako je vaš partner nešto prećutao ili krio od vas

3 horoskopska znaka koja tokom proleća 2023. čeka obilje i neviđena sreća