in

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. SEPTEMBRA 2023: Dolazićete u iskušenje da se posvađate ili da prigovarate nešto

VAGA

LJUBAV: Vaši privatni odnosi bit će dobri, ali nećete imati razloga za oduševljenje. Ova monotonija ponekad će biti razbijena malim svađama ili provokacijama. Ne dajte im da se razviju. Ostanite mirni i čuvajte ono što imate. I to je nešto.
KARIJERA: Uzet ćete stvari u svoje ruke, dati sve od sebe i napraviti veliki korak prema naprijed. Oni koji rade s vama cijenit će vaš trud. Neki će možda već sad dobiti i zasluženo priznanje ili barem pohvalu za ono što su postigli.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravite na svakodnevne kratke stanke.

ŠKORPION

LJUBAV: Kad ste se istrenirali da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste iznenađeni novom situacijom, ali prilagodit ćete se. Svakome je draže biti s nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kad osjećate da biste morali.
KARIJERA: Sve ćete se više zanimati za financije ili nove sustave koji bi mogli poboljšati prihode u onom što radite. Izgradit ćete nove planove u tom smislu. Borit ćete se za podršku drugih da ih provedete u djelo ili da ih barem pokrenete.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte jogu svaki dan.

STRELAC

LJUBAV: Idućih par dana vaša će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karatkera. Osjećat ćete doduše, sve veću potrebu za ljubavlju, ali i za tim da sanjarite o svojim idealima. Zbog toga će neki biti u dilemama da li izaći ili se povući u svoj svijet.
KARIJERA: Vaši nadređeni ovih bi dana mogli odigrati ulogu u vašoj karijeri. Vjerojatno će odlučivati o nečem što će imati utjecaja baš na vas. Moguće je da ćete i vi sami dobiti priliku za napredovanje. Potrudite se i budite profesionalni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite male brige i nervoze.

Najdetaljniji LJUBAVNI horoskop do kraja 2023. godine: Ljubavni brodolom, vraćanje stare ljubavi i brak kao velika sreća

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. SEPTEMBRA 2023: Ne očekujte baš ništa od onog što trenutno imate