in

RAK: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

RAK I RAK

Ovaj odnos će obilovati osećajnošću i unutrašnjim razumevanjem. Ukoliko imaju zajednički životni cilj, ove osobe će sarađivati, mada imaju težnju da žive u prošlosti i puštaju da sadašnjost prolazi pored njih. Ovakva veza neće obilovati nikakvim dramatičnim situacijama. Biće to jedna mirna i staložena ljubav koja umereno, ali konstantno buja.

RAK I LAV

Pošto je Rak osoba koja je u stanju da bude odana do kraja života, ovakva veza može da bude savršena. Ekstravertnom Lavu odgovara partner koji će ga obasipati pažnjom i ljubavlju, a Raku je još više potrebna energična, snažna i stabilna, visoko i u stvarnosti duboko ukorenjena osoba koja će ga podržavati, gurati i davati puno pozitivne energije. U takvoj vezi sreća neće lako doći pre svega zbog Raka perfekcioniste.

RAK I DEVICA

Predanost, zrelost, besprekornost i izbirljivost Device i Rakova sposobnost i sigurnost, iskrenost i savesnost mogu ovu vezu dovesti do potpune harmonije. Jedini problem koji može poremetiti ovu idealnu vezu je ukoliko udaljena i hladna Devica ne pruži sigurnost i ljubav, toliko potrebnu Raku, bez koje on ne može da zamisli život u zajednici.

DEVICA: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

LAV: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA