in

RAK: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

RAK I JARAC

Iako su ovo dva suprotna znaka, a kako se suprotnosti često privlače, možemo reći da ovo može da bude uspešna zajednica. Nedostatak topline i jednosmernost životnih ciljeva Jarca može Raka dovesti u situaciju da se oseća zapostavljenim. Najuspešnija veza ova dva znaka moguća je jedino ako je žena rođena u znaku Raka, ako je mlađa, što znači da bi muškarac rođen u znaku Jarca trebalo da bude nekojiko godina stariji i iskusniji od nje.

RAK I VODOLIJA

Slobodu Vodolija Rak teži sputati svojom velikom osećajnošću i ljubavlju što se Vodoliji, u početku, može veoma dopasti. Vodolija je znak bujnih i humanih osećanja. No, kako su Vodolije pomalo avanturisti, a Rakovi isključivo porodični, mirni i statični desi se da se u braku, a da se ne razvedu, ove dve osobe odvoje, da bi posle izvesnog vremenskog perioda obnovile vezu.

RAK I RIBE

Ovo je svakako za Raka veoma harmonična veza, jer su oba znaka sposobna za najdublja osećanja. No, kako su osećanja promenljiva, a ljubav menja svoj predmet, često se desi da se ova dva znaka u isto vreme zaljube u dve nove različite osobe, pa se čak desi da posle toge promene partnere. Zapravo, i jednom i drugom znaku nedostaje volja da bi se ljubav učvrstila, fiksirala i trajala.

DEVICA: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

LAV: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA